- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
''Miért tűntek el az SE reklámok? ''
Mostanában inkább csak plakátok vannak,v alamint W810i reklámfilm.
''SE-hez igazán nem de az Ericssonhoz kapcsolódó kérdés. [...]''
Az Ericsson nem foglalkozik mobil készülékek gyártásával, kizárólag mobil technológiák és hálózati elemek gyártásával, valamint az azok köré épülő szolgáltatásokkal. Ugyanígy a Sony sem rendelkezik saját mobiltelefon üzletággal.
''Célszerűnek tartanám a nagyobb teljesitményű háttértárak beépitését a készülékekbe.Mikorra várható a Nokia N91-hez hasonló, belső microdriveos készülék megjelenése?''
Soha! A Sony Ericsson a Sony féle Flash alapú memóriákban klátja a jövőt, melyek kisebbek, gyorsabbak és megbízhatóbbak, mint a mini merevlemezek. A W950i például 4 GB beépített flash memóriával rendelkezik, a W850i pedig 470 MB-al. Nincs is más gyártó aki ennyi FLASH memóriát pakolt volna a készülékeibe. -
kohi
tag
SE szeritnem mp3 terén bőven megelőzte a nokiát..
Walkman powa szerintem magáért beszél
Nekem is van és volt sok telóm nokia 2110i től kezdve Ericcson ga528 stb sok nokia. Most is van pár nokia se és moto is, sőt még samsung is. Jómagam pl azt vettem észre, hogy a legközelebb használhatóságban és tudásbana az SE telók állnak a PDA-hoz. M600-ra pl már nagyon várok
Kérdésnek megint csak azt tudom feltenni amit a nokiának is többek között, és ez nem más mint az akksik üzemideje. Ezt is jó lenne fejleszteni. Emlékszem anno talán a T28-as erriccsonban volt li-poly-s aksi ami akkoriban nagyon menő volt, illetve már akkor elég vékony volt a telóHa abból indulunk ki, hogy a sony- elméletileg a stamina- típusú akkukirályokat tervezi akkor a mobilok terén is robbanhatna már valami világujjdonsággal
Szerintem ha elérbék azt, hogy egy átlagos teló pl 2 hétig bírja egy töltéssel az már jó lenne
Vagy egy okosteló bírná legalább egy hétig.
So. Várhatóak e nagy lépések a mobilakksik fejlődése terén ?
Ha már cybershot a fényképező akkor dukálna mellé egy sonystamina akku is(már ha van olyn jó, hogy érdemes
)
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest