- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
Processzor #1 üzenetére
Király kérdések, egyetértek velük, ugyanis nekem is lenne igényem a 6310/6210 formavilágát idéző, de annál kicsit többet tudó, esetleg színes telcsire, de azt hiszem, hogy én sejtem a választ a kérdésedre
A piac csak nagyon kis hányadának van igénye ilyen telefonra, a döntő többség ugyanis olyan csili-vili telefont akar, amin lehet cserélgetni a csengőhangot, meg háttérképet, esetleg emeltdíjjas SMS-ért. (Ez especiel a szolgáltatók igénye, szegénykéknek is meg kell élniük valamiből...)
Ha sikerül meggyőznünk a Nokiát, hogy igenis vagyunk páran, akiknek nem erre a szemétre, hanem szolid, managgah-típiusú készülékre van szüksége, akkor talán fog olyat is gyártani...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest