- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy dobom el, imádom a telefonom. Na jó, annyira nem, de nagyon összeszoktunk
Most kaptam egy céges samsungot, de nem lettünk közeli barátok.
Szóval a samsung megy piacra, nokia meg marad hű társ. Ja meg a töltője, mert napi töltés azért még most is néha összejön. Nem is csoda. Napi 10-12 óra gprs mellett
Ha meg megadja magát az akksi, akkor szerencsére szert tettem egy tartalékra -
Nekem is a telefon sértetlensége szúrt szemet.
Én is nokiát használok, és még csak akksi melegedést sem vettem észre töltés közben.
Azért én kíváncsi leszek a fejleményekre, egyenlőre én is fenntartásokkal kezelem a dolgot.
Ha kiderül hogy az egész egy átverés, akkor valaki csúnyán meg fogja ütni a bokáját szerintem
Viszont ha igaz, akkor a nokiának el kell gondolkodni a továbbiakon, esetleg a beszálítónak kicsit a körmére nézni ...
Nekem a magyar akksim birja a strapát, pedig szegény 2 éve majdnem minden nap töltve van a sok gprs és telefonálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged