- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
gaboka75
tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
A bordák a PCI slotokra merőlegesek. Tehát lefelé és felfelé fúj. Ház DTK-74P. A CPU hűtő kicsit ráfúj az alaplap ventillátorára, de ez eddig is így volt. Az lehet, hogy a Spire talpa egy kicsit vastagabb mint a WBK talpa volt, így lehet hogy jobban ''elfúj'' fölötte és a chipset venti kap friss levegőt is.
Lehet, hogy ma szétszedem a házat és kiszedem az alaplapot, jobban megnézem, biztos ami biztos. Nincs kedvem leszedni a Falconrockot, majd besz@rtam, míg felkerült a helyére. -
gaboka75
tag
válasz
Il Padrone #18 üzenetére
Csak a CPU hűtőt cseréltem. A Coolink CFT08-as házventit tervezem fordulatszám-szabályzós Enermaxra cserélni.
Az alaplapot nem szedtem ki, így nem tudom rendesen megnézni. A borda alján található kimélyítés is a foglalat megfelelő oldalán van.
Ami viszont furcsa a system temp. 33-34 fokról stabil 30-ra eset le. -
Turmoil
senior tag
válasz
Il Padrone #11 üzenetére
Max az R9000Pro-mra rakhatnám, de azon van egy kis venti. De van másik gép is a közelemben, ami viszont elviselhetetlenül hangos, azt fogom lecserélni.
Viszont lehet, hogy eladom a maradékot, az egy CoolerMaster HAC-V62, vagy micsoda, 3000-6800 fordulatos automata szabályozóst.
Aktív témák
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest