- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
(An)Dante #20 üzenetére
Ez a része rendben is van, dicséretes valóban nem rossz de arra céloztam, hogy ez csak egy porszem az össz co kibocsájtásból és környezetszennyezésből
Persze ha minden cég így állna hozzá pár év alatt szép eredményeket el lehetne érni.
Egyébként nekünk ez az antenna semmi ehhez képpest: [link]
Ha választani kellene akkor inkább az antenna legyen a fejem fölött mint az égető a város szélén... (a városvezetési igazi zseni... mezőgazdasági beállítottságú város mellett ilyeneken gondolkoznak... nem zavarja őket, hogy a mezőgazdaságnak végleg betenné a kaput áh nem probléma... az sem, hogy az ország legnagyobb ma is működő TSZ-e éppen vegetál még, az sem, hogy országos szinten sem kicsi a hozzánk tartozó megművelt földterület... semmi...). -
_seth_
veterán
válasz
(An)Dante #17 üzenetére
Erre még csak válaszolok!
1, 2, 3, teljesen korrekten leírtad, (érdekes módon érthetőbb mint a csaknem 30 oldalas ericsson doksi amiben végülis csak az szerepel, hogy ha a lapockámba telepítenék az adót akkor is még inkább csak egészséges lenne a sugárzása mintsem káros...).
Lehet, hogy az atommagkutató intézetben mondták rosszul vagy pl hálózatok órán de valahogy a központi adók teljesítménye mindig nagyobb szokott lenni mint a céleszközöké (legyen az pl mobil). Innen kezdve mindenképpen nagyobb sugárzást bocsájt ki mint egy mobil jah és egy dolog ami biztos csak nekem tűnik fel: a mobilom ugyan velem van nonstop de nem sugároz készenléti állapotban úgy mint amikor valamilyen adatforgalom megy rajta (gprs, 3g, beszélgetés, sms...). Ellenben az antenna igen ha ezt összehasonlítjuk akkor az én mobilhasználatom és az adó sugárzása kicsivel más kategória hiába nincs több ezer wattos teljesítménye, remélem érthető mire gondolok. Pont olyan mint a grilles példa csak itt a hősugárzó a telefonom és a grill sütő az adó, szal nem csak azt kellene nézni, hogy adott pillanatban mennyit sugároz egy ilyen adó... legutóbb ugye guargumi volt... ha megeszel 2000 gramm joghurtot nincs semmi de mint említették ha ezt évekig teszed akkor bajban vagy...
4. Lehet most is én tévedek de szerintem külföldön is ugyanannyi antenna kell egységnyi terület lefedéséhez mégis ingyen adnak 1 éves előfizuhoz 50 ezres telefont és a havidíj valamint a perdíj is kevesebb (német, francia honban tudom, hogy ez működik).
1 milla forint 135 lakóra lehet csak én vagyok telhetetlen de semmi... (konkrétan: 2 lakás szigetelése a 135-ből vagy 5 erkély felújítása... ). 600 forint havonta... mondd mit lehet abból venni? 3 kiló kenyér sok embernek... 2! liter benzin az autómba... azzal nem megyek messzire... és akkor 4-en lakunk itt így már fejenként csak havi 150 forint szal már bocs de ez nevetséges és akkor nézd meg ezt ha már 3g-s adót akarnak telepíteni: [link] jó esetben 10 rossz esetben 4 perc videótelefonálás 600 forint... szal a percdíjakat szerintem hagyjuk
Internethez nem kell antennaMúlthónapban vitték el a kis 13 centis panel antennákat végre az erkélyről és lett helyette kábeles megoldás... (és nem 2 hanem majdnem 10 mbit
), és itt is el tudom mondani, hogy én még lazán 10e forintot fizettem a 384-es netért amikor külföldön a megabites volt 2000 forint előfizu nélkül...
-
_seth_
veterán
Nekem megy 1 kérdésem van hozzád: Ha megkérdenék tőled, hogy akarsz-e egy olyan adót a fejed fölé aminek az éllettani hatásairól sok helyen azt írják, hogy rákkeltő máshol azt, hogy egyéb betegségeket okoz és az Ericssontól kiküldött papír 2007-ben úgy írja, hogy ''A 2006-ban bevezetésre kerülő 3G-s hálózat'' de ezt úgy írták, hogy hatástanulmány a lakótelepről... tuti már tavaly megcsinálták na ja, word, fedlap átírása, szal abban minden szép és jó egyáltalán nem ártalmas stb...
És ha arról van szó, hogy havi 600 forintot adnak érte lakásonként.... dugják a tudod hova...
Egyébként ne bizonyítsd már be, hogy a tőlem 1 méterre lévő telefon és a 10 méterre lévő adó teljesítménye megegyezik... biztos én vagyok hülye de akkor annak az adónak olyan kis teljesítményűnek kellene lennie amihez szerintem nem kellene ipari áramot bevezetni az adóba amit mellesleg terveznek... na meg akkor 100 méterre már a jelet sem lehetne fogni.
Szal most itt egy olyan dologról írsz amiről nincs egységes vélemény, hogy ártalmas-e vagy sem. Azt mondják a mobil ártalmas, akkor egy sokkal nagyobb teljesítményű adó szerintem szintén ártalmas de lehet csak én gondolkozom hülyén...
Lehet csak én vagyok olyan, hogy crt képcsöves tvt, monitort nem használok, nem mikrózok vagy ha mégis nem állok előtte, ha kirándulni megyek elkerülöm a több 10e voltos villanyoszlopokat, ha a külső sávban vmilyen dizel autó megy felhúzom az ablakot vagy ha előttem akkor kikapcsolom a ventit és lezárom a kis fúvókákat, nagyon ritkán eszek gyorskaját, megnézem, hogy milyen kaját veszek, sportolok szal sokmindenre vigyázokLehet hiába foglalkozom ezekkel mindenesetre 4 éve nem voltam dokinál (akkor is csak kullancs elleni védőoltásért mentem)... (kopp, kopp, kopp).
TV adótorony: mekkora a teljesítménye nem tudom de valahogy most nem is sok köze van a témához mert nem kérdezték, hogy akarunk-e tv adót vagy sem, telepítik maguktól de a 3G adót kérdezté...
Újabb infóm alapján a szemközti bérház nem jó nekik csak a miénk lenne jó... (tőlünk a fél várost látni lehet a szemköztiből meg a miénket és még pár bérházat...).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Elektromos autók - motorok
- A rend őrei
- Renault, Dacia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest