- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
open office 2.1 249 MB, a Vista nem csak business változatban van (feltételezem neked az van), az Ultimate office 2007-tel már tetemes mennyiséget foglal (Vista topicban írták, de vmi 20 GB).
Nekem most 12 GB-ot foglal a business alap softverekkel.
Amire kell az 1 tera az pl, hogy műsort vegyél fel a közel jövőben, és mindent csutka minőségben tárolhass.
Bár ez a műsor felvétel is sántít, mert a legtöbb fejlett országban (Canada, USA, EU államok egy része, Japán, Dél-Kórea, Ausztrália és még nem tudom melyik többi) már olyannal rendelkezik az egész lakosság felé, mint amivel próbálkozik a T csoport Pesten. Az interaktív TV a jövő számunkra (magyaroknak, ez máshol már triviális mindennapi dolog). De ekkor meg nem kell tárolni vinyón a dolgokat, mert lesz akinek fizetünk érte, hogy tárolja.
-> én se vagyok biztos, hogy értem mire kell, de biztos találunk rá módot, hogy telerakjuk
10 év múlva a kérdés: when a dozen petabytes is not enough?! -
ALI_G
veterán
ez a jövő, kétségtelen. Saját célra már ki is találtam azt amit Bill bácsi mondogat, mindent egy helyre egy eszközbe, ez amúgy is trendi manapság.
Jelenleg fél terrám van, de nem használom ki. Egy család már kitudná az 1-et is, bár lehet csak külföldön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PayPal
- Posta, csomagküldés
- Hálózati / IP kamera
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest