- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Hacked_3895
csendes tag
válasz
Hacked_3891 #20 üzenetére
Csak pontosítás miatt: az 5 magnitúdó fényességkülönbségnek 1:100 nagyságú intenzitásarány felel meg.:)
-
deepwell
aktív tag
válasz
Hacked_3891 #16 üzenetére
igazad van John Holmes, de most a hangsuly azon van, hogy nem mindig azt kell nezni, amit a dobozon ir!! Az a szomoru, hogy viszont nagyon sokan, mint a birkak, esnek bele ilyen hibakba, peldakeppen: a kis hordozhato magnora ra van ragasztva hogy 500W , van aki elhiszi:) a masik nagy atveres, a sony, JVC, technics, stb hangszorok. Azokon is 100W alatti erteket nem lehet latni, viszont mikor szetszeded, megnezed a melynyomo (b.a.ssz.u.s) magneset, akkor rajossz, hogy mire adtad ki a penzed :( 30W os lehet, es akkor lehet hogy sokat mondtam.
-
andorpapa
őstag
válasz
Hacked_3891 #16 üzenetére
Hékás! Én nem állítottam, hogy 2x hangosabb, elvégre tudom jól, hogy a 2x magasabb dB érték sokkal magasabb zajszintet jelent. Én csak azt állítottam, hogy a 27 és az 50 között majdnem 2x-es az eltérés! Ami igaz is, általános iskolai tanulmányaimra visszavezetve (2x27=54, kerekítve 50 :) ). Az eltérés kétszeres, a hangerő 16x-os. Tiszta sor, nem?
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest