- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Hát vagy én nem vagyok formában vagy nemtudom. Egy dolog hogy nem egyértelmű, hogy a két javítás egy csomagban van-e, de még csak azt se tudom hogy tudom leszedni. Mindig csak http 404 -et jelez. Mikor jön a 3.6? Az legalább tutira működni fog.
-
zsolt501
nagyúr
De legalább kijavították és nem hagyták úgy a következő kiadásig nem úgy mint más gyártó!:t
-
dr. rozmark
tag
Kapkodnak piszkosul!
Ilyen rövid termékciklusok még nem voltak, s nagyon nem is tudom, mi az értelme. (Persze sejtem, de ebbe most ne menjünk bele, volt már róla szó bőven.)
Korábban egy-egy új driverre sokszor 3-5 hónapot vagy még többet kellett várni. Most meg hetek telnek el egy-egy új Catalyst verzió kibocsátása között. Tesztelni sincs idejük rendesen.
Mellesleg én vagyok az a kivétel, akinek az ATI driverei korábban kivétel nélkül jól működtek, de az utóbbi időben én is szívogatok... -
ArchElf
addikt
Pedig már bíztam benne, hogy elfelejtik, hogyan kell ROSSZ drivereket írni...
:(
AE
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest