- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Jó ötlet, bár már egy ideje létezik. Plusz pont a beépített zseblámpáért. És ha van egy kis eszük, akkor nem 1:1-ben tekered, hanem van benne egy áttétel.
Bár az igazat megvallva én hozzá vagyok szokva, hogy a 6310i-m egy hétig elmegy töltés nélkül -
_seth_
veterán
Pl már réges régen megcsinálták, hogy egy kicsit átalakított dinamót raktak a bicajra és az is töltötte, a lényege ugyanaz ennek is
Az egyébként olyan 1,5 óra alatt tölt fel egy 600mAh-es akksit.
-
Flashy
veterán
nem akarok reklámozni bár nemrossz bolt, Speedshop-ban évek óta lehet kapni, bruttó nincs 2ezer forint, igaz, nem full univerzális, készülékcsoportonként külön van (5féle).
(ha jól emlékszek a tekerős rádió nem volt hülyeség, pár perc tekeréssel fél órát ment, ami végülis egész használható ha nincs más energiaforrás.)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
És meddig kell tekerni míg csutkára megy a t65-ösöm akksija ?
-
Dominator
aktív tag
Aki keres, talál (mint a hererákvizsgálat
)
Az ára £14.99, ami nem tudom mennyi Magyar Királyi Aramytallérban, mert lusta vagyok átváltani.
Szerk: na jó, 5560 Ft.Ez sok? Szerintem nem. Vészhelyzetben, pl. vonaton teljesen praktikus lehet, vagy akár erdőben eltévedve, esetleg egy tó közepén a csónakban ülve, vagy akármi. Csak egészség legyen és térerő, na meg E-Power 2
(hú, ez de szar volt)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
szerintem csinálhatták volna orsó formában is igy legalább pecázás közben tudnám egyuttal tölteni a telót
rátenni a botra, pár száz méter damil....oszt kész is, ....nagy nehogy ellopják az ötletemet, le is védetem -
Cs_Laci
senior tag
Mekkora ötlet!! Már csak kell egy gép, ami tekeri a hajtókart, és nagyon tuti kis uti cucc!
-
_Petya_
őstag
Orosz generátoros tekerős nyikorgós zseblámpa reloaded...
Petya -
neduddki
nagyúr
HI!
Osztan vifikost??? mert az mindet el tud donteni...
mongyuk abban nem hiszek hogy gazdasagila gmegeri, de mar akko ri s csak a mi ki ssajat meatnunnkal terhejjuk alegkort:- )))
udv
neduddki
p..s errol az a tekeros radio gyun eszembe amit nehany eve vhova azsia eldugott zugaiba akartak eljuttatni:- ))) -
-
CuKoR
senior tag
Gondolom ennek az árából lehet venni 6 másik aksit.... értelme nincs...de legalább szaporodtak a hírek!
-
Azért én kiváncsi volnék a hatásfokára...
Szvsz. jó ötlet, csakúgy, mint a másik telcsi akkujáról töltő töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest