Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Jim Tonic #31 üzenetére
Ha már ilyen személyes vizekre tereled a dolgot, én nem vennék ilyet. Szal az én torkomon nem nyomnak le semmit.* De ez egy dolog.
Attól még nem lesz hirtelen elavult szemét valami, hogy van újabb. Rengeteg felhasználási terület van, ahol soha (értsd, a gép várható éllettartama alatt) nem fog feltünni a különbség.
Abba, hogy mennyire lett volna egyszerű kihozni DX10-re, sajna nem tudok belemenni, hozzáértés híjján. Biztos igazad van.
*: érdekes, hogy sokan itt a PH-n pont az ellenkezőjére panaszkodnak. Fölösleges újításokat nyomnak le az emberek torkán. Nem mondom, hogy ezzel egyetértek, csak úgy megjegyzem.
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Soha senkivel nem találkoztam, beleértve céges felhasználókat is, akiket érintettek volna a távvezérelt kamerarendszerek. Elhiszem, hogy van ilyen, és nem is olyan ritka esetleg, de annyira nem is gyakori, hogy emiatt ne lenne érdemes DX9-es lapkakészletet kihozni. És kb. a többi lehetséges példa is ilyen, pláne, ha az egyik legfontosabb közülök ez... Azokba a gépekbe (kb. minden százezredik eladott PC?)*, ahol DX10-es távvezérelt kamerát akarnak, majd nem ilyen alaplapot raknak.
Különben konkrétan tudod, hogy a kamerarendszer programok DX10-re állítását tervezik? Sose láttam ilyen szoftvert, de érzésem szerint csak tippelsz.
*Ha minden tizedik lenne, az sem vonná kétségbe egy DX9-es integrált grafikus vezérlő létjogosultságát.
Szerk: nemrég voltak itt hírek, amikben a SIS és a VIA nagy eredményét hirdették, ti. a vadiúj integrált grafikáikat, amelyek már képesek futtatni az aero-t (DX9).Ők persze le vannak maradva kicsit grafikában.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest