Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #33 üzenetére
A működését, sőt, még a felépítését sem igazán ismerem, mivel még nem használtam.
Ennek meg az az oka, hogy külsőre sem tetszenek. Tény, hogy szubjektív, de nem is bántottam
nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Samsungom, Sony- Ericssonom és Nokiám is volt már, nem vagyok elkötelezve sehova.
-
niti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #31 üzenetére
Az újabb az mit jelent? Az a baj, hogy maga a betűtipus és az ikonok nem tetszenek. De amúgy külsőre sem jönnek be. K1 elmegy, sőt, becsukva kifejezetten szép, de kinyitva engem is zavar az alján a kiálló rész.
-
niti
aktív tag
válasz
princeboy #29 üzenetére
Azért hatalmas különbség van a lila előlap és a lila telefon között... Előbbi nyilván cserélhető, de ha megveszel egy lila telefont, lehet, hogy 2 hónap (vagy akár 2 hét) múlva rá se tudsz nézni. Azzal nincs semmi baj, ha egy telefonnak alapból több színváltozata létezik, de Motoroláék újítás gyanánt, ''special edition''-ként dobják őket piacra. De még ez is elmenne, ha közben más is történne. Nekem mondjuk mindegy, engem nem zavar...
Sose volt Motom és szerintem nem is lesz, legalábbis amíg a menü ilyen marad, addig biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest