- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #33 üzenetére
A működését, sőt, még a felépítését sem igazán ismerem, mivel még nem használtam.
Ennek meg az az oka, hogy külsőre sem tetszenek. Tény, hogy szubjektív, de nem is bántottam
nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Samsungom, Sony- Ericssonom és Nokiám is volt már, nem vagyok elkötelezve sehova.
-
Coyote2000
őstag
ja, hogy nem tetszik? Azt hittem a használhatóságát vagy működését kifogásolod...
Az, hogy tetszik vagy nem, szubjektív dolog, nekem pl az SE menük unalmasak, a Samsungoké túlzsúfolt, a Nokiáéban meg semmi látványos nincs.
A Motoét is lehetne azért fejleszteni, de ez a kijelzőn is múlik. -
niti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #31 üzenetére
Az újabb az mit jelent? Az a baj, hogy maga a betűtipus és az ikonok nem tetszenek. De amúgy külsőre sem jönnek be. K1 elmegy, sőt, becsukva kifejezetten szép, de kinyitva engem is zavar az alján a kiálló rész.
-
niti
aktív tag
válasz
princeboy #29 üzenetére
Azért hatalmas különbség van a lila előlap és a lila telefon között... Előbbi nyilván cserélhető, de ha megveszel egy lila telefont, lehet, hogy 2 hónap (vagy akár 2 hét) múlva rá se tudsz nézni. Azzal nincs semmi baj, ha egy telefonnak alapból több színváltozata létezik, de Motoroláék újítás gyanánt, ''special edition''-ként dobják őket piacra. De még ez is elmenne, ha közben más is történne. Nekem mondjuk mindegy, engem nem zavar...
Sose volt Motom és szerintem nem is lesz, legalábbis amíg a menü ilyen marad, addig biztos nem.
-
princeboy
csendes tag
hihetetlen, hogy még mindenki azt szajkózza, hogy a motorola milyen gáz, hogy minden színben kihozza a v3at és utódjait, holott, más gyártók is csináltak előlapokat a telefonjaikra korábban, és akkor az nem volt vérgáz. amugy a motorola jó üzletet csinál, a v3 nagy újítás volt, és még ma is elmegy az alapszintű telefonok között, de az emberek 90% csak telefonál és smst ír. nekem is megvan még a v3 asom, de semmi másra nem jó, mint beszélni és írni, bár hosszú beszélgetések alatt előjön a torzítás. néha nem lehet érteni amit a másik mond... ez mondjuk elég kellemetlen tud lenni.a másik telefonom egy sokat tudó samsung, de azon is csak beszélek, és nem használom ki a többi funkciót, ahogy a többség sem, így mi az alapján veszünk telefont, hogy melyiknek a külseje tetszik a legjobban.
-
raver
aktív tag
válasz
Coyote2000 #27 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
Én is jobban szerettem volna egy pofás 6210-et, vagy akár 6310-et. Csak normálisat, normális áron nem találtam.
Sikerűlt szereznek egy 3310-et, amit fater azonnal le is nyúlt.
+ nekem fontos a szervezőfunkció. amit a 6210 nem igazán támogat. Ettől függetlenűl ha találtam volna, tuti olyant veszek.
Nade többet nem offolok. -
Coyote2000
őstag
Kérdés megérte-e, nekem 8-ért van 6210-esem második telefonnak, és 2 hétig bírja az akku, telefonáláson és SMS-íráson felül meg az alaptelcsik se nagyon tudnak többet.
Nagymamáknak, nagypapáknak inkább egy 6210-est vennék mint egy ilyen új ''alaptelefonnak'' hívott apróságot... -
zsiga667
addikt
Anyák napjára csinálták, lila, és az van aláírva hogy ''Buy 2 and GET 20% OFF''. Ebből nekem az jön le hogy azoknak szánják akiknek két anyjuk (esetleg két apjuk) van...
-
raver
aktív tag
válasz
Coyote2000 #24 üzenetére
#22-ben nem is beszéltem motoroláról...
De ha a motorola helyett nokiát akartál, akkor:
Épp itt van előttem egy 2610. Masszív, hangos. Ha nem beszélek 2-3 óránál többet, akkor 5-6 napíg simán bírja az akku. Ha sokat beszélek akkor 3-4-5 napíg. A rekordom eddíg a 8óra pofázás 3 nap alatt.
15K ért vettem pgsm-nél kártyás csomagban. Azóta kapott is rendesen az élettől. nem találtam rivális SE-t vagy Samsungot. -
YouCanCANON
aktív tag
nagyoon teccik... most akkor Pink V3-at vagy Purple V3i-t vegyek
...magamnak... amugy nemtudjátok lesz pink vagy magenta V3i?
-
raver
aktív tag
válasz
Coyote2000 #21 üzenetére
''Nokia divat: ??????? tudtok olyat mondani, ami hatással volt mostanában az iparra???''
Hát nem nagyon.
Azt viszont nokiának el kell ismerni, hogy a legalsó kategóriában, talán ő csinálja a legjobb telókat. -
Coyote2000
őstag
Bizony, a fém burkolat sokat számít. Nem hiszem hogy valaha is visszatérek a műanyagházas telcsikhez. 8850, 8910i,T610, L7... ezeket imádtam a legjobban használni, vajon miért... Rühelltem ha ropogott a telcsi nyomkodás közben.
Nekem szoftverhibás volt a 6230i-m, amit ki is tárgyaltunk a megfelelő topikban. Reflash Nokia boltban, aztán eladtam a genyába, mivel a testreszabhatósága a nullával egyenlő SE-hoz meg Motohoz képest.
De tudjátok, ami nekem istenigazából betette a kaput Nokiánál, az a rohadt instabil, és mindenbe belemászó, csigalassú PC Suite volt. Soha többet nem kerül fel a gépemre. Az MPT miért tud kiválóan működni a többi progival együtt? A SE miért tudta megoldani, hogy 100% kompatibilis legyen BT-n, infrán és kábelen át is a gépekkel? Egyszerűen total commanderben fel lehet pakolni bármit, a telepítés már a telcsi dolga...
Nokia azt hiszi mindent megtehet, de a piaci részesedést már nehezen növeli a feltörekvő SE és Samsung mellett... Talán az N és E sorozatok jobbak, de azok meg milyen áron......
SE divathullámja: walkman mobilok, autofókusz, egyszerű design
Samsung divat: szétcsúsztatható design
Motorola divat: vékony design, most már mindenfélével ötvözve
Nokia divat: ??????? tudtok olyat mondani, ami hatással volt mostanában az iparra???
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
Nekem volt L7-esem. Még előfizuval vettem 28ért asszem. Mindent tudott amire szükségem volt. Még többet is.
A menükre imunis vagyok. A fém ház, meg egyszerűen csodálatos. Akinek még nem volt, az nem tudja miről beszélek.
Aztán egyszer elszállt a hangszórója. Pannonos ürge azt mondta, hogy ez így szokott lenni. Elvihetem szervízbe, de ez a vékony motorolák betegsége. Így hát eladtam. És a mai napíg bánom...
A nokia nekem mostanság nagyon konzervatívnak tűnik. Olyan mintha azt hinné magáról, hogy ő lenne a telefongyártás istene. Pedíg már régen nem az.
Meg a telefonjaik képességeihez kicsit túl vannak árazva a készülékek. De a beszédhang minőségében szerintem a mai napíg verhetetlenek. Nekem meg igazán az a fontos...
A V3-al a motorola akkora üzletet csinált mint állat. Miért alakítanának rajta bármit is???
Akinek lila színben tetszik, az meg is veszi. Nem értem hol van ezzel a baj. -
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #17 üzenetére
Ha mondjuk a nokia 6230i hez hasonlítjuk a v3 kijelzőjét akkor az annyival nem jobb, max csak nagyobb fizikai mérete, de a nokiának meg szebb a képe, mert azonos méreten több pixel van.Engem speciel nem zavart a nokiánál az adatkábel, ez amit most használok, már a 2. telefont szolgálja ki, és tökéletesen jól működik, és a legtöbb uj nokiával kompatibilis.
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Volt motorolám, meg is szoktam, de sosem szerettem meg. Egyszerüen valahogy írtozom tőle... Azóta sem volt motorolám. Attól lehet még jó, de nekem nem jött be.
-
Zoli bácsi
őstag
''Leginkább az a bajom a v3 al, hogy ez legalább egy 2 éves telefon''....''még mindig 30 ezer ft fölött árulják a sima V3 at sok helyen''
Igazad van. De nézd meg a V3 kijelzőjét, tedd melléje egy hasonló árú Nokia kijelzőjét.... ezért az árért a Nokia kb. a 6080-ast adja 128x160 pixeles CSTN kijelzővel....... A fém burkolat kontra recsegő műanyag ház megint nem összehasonlítható. Szerintem a mostani 30e. körüli ár reális ezért a telóért, és hamarosan a V3i fog ennyiért menni. Egyébként azt szerettem még a Motókban, hogy ezt az ósdi 2 éves V3-ast már 2 éve egy sima mini USB kábellal lehetett buherálni, fájlokat tölteni rá, míg a Nokiához volt a nem éppen olcsó adatkábel, vagy az infra/bluetoth.
''de a többi gyártó legalább a külsejét és pár dolgot megváltoztat'' A külsejét, és az árát. A V3 maradt ugyanolyan, de az ára szépen le is süllyedt. Egyébként meg, amire 2 év után is ekkora igény van, azt minek változtatni? -
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #13 üzenetére
Leginkább az a bajom a v3 al, hogy ez legalább egy 2 éves telefon csak 100x átdolgozva és kiadva külömböző változatokba.Talán még a samsung játsza el ugyan ezt, de a többi gyártó legalább a külsejét és pár dolgot megváltoztat rajta.Vagyis nem teljesen ugyan ugy néz ki mint az alap verzió.Meg kicsit drágának tartom, még mindig 30 ezer ft fölött árulják a sima V3 at sok helyen.
-
blueMerle
veterán
válasz
Zoli bácsi #13 üzenetére
Nekem is volt V3 asom, söt V3x-em, L7-esem, V3i-m és még pakoljuk oda mellé az F3-at hogy csak a legújababkat említsem. Egyikkel sem volt soha semmi bajom. Ellenben voltam olyan balga, hogy kétszer is vettem 6131-est, mivel sokat eladtam belöle, és egyikkel sem volt gáz. Hát perszehogy csak azzal a kettövel volt baj, amit én használtam.
Jégkokó kolléga, lehet gondolkodni, hogy Nokia márkabolt tulajkent miért használok kizárólag SE telókat.Tudom...neked még soha semmi gondod nem volt Nokiával. Fortuna tartsa meg ezt a szerencséd, és ne is legyen soha
-
Coyote2000
őstag
válasz
Zoli bácsi #13 üzenetére
Én nagy Nokia-fan voltam, de mióta L7-esem van, azt mondom, soha többet Nokia. A legnagyobb parasztvakítás a lebutított tudásával... SE és Moto sokkal jobb ár/érték aránnyal bír, és eljutottunk oda, hogy megbízhatóbb is... Legutóbb 6680asom volt, szerettem, de a Moto L7-est jobban kedvelem.
Bocs az offért, gondoltam hozzászólok -
Zoli bácsi
őstag
Kedves Jégkokó fórumtárs! Te mindenkitől agybajt kapsz, akinek nem nokiája van. Már elég régóta negatív dolgokat hangoztatsz pl a V3-ról, de a mai napig rengeteget eladnak belőle. Én tökéletesen megértem azokat az embereket, akik a vékonysága miatt veszik meg a V3-ast, na meg a fém burkolat sem rossz, és magasról tesznek a műanyag burkolatú, 12876489765 színt megjeleníteni képes kijelzős, 3Mp-es, optika nélküli ''kamerás'', naponta 3x lefagyó Nokiákra. Mert telefonálni még a Moto F3-asom is tökéletes. Ennyi lett volna a véleményem.
Többiektől bocs hogy beleoffoltam, sajnálom, de én is van amitől agybajt kapok, mint a kedves kolléga a vékony és trendi mobil tulajoktól. -
PrinczA
őstag
hol is van az a motoshop?
-
KrAt
veterán
Nem vennék, de azért nemrossz szvsz
-
Jégkokó
veterán
Ujabb rókabőrt lehúznak a v3 ról, de az a baj, hogy vannak emberek akiknek tök mind1 hogy a telefon mit tud csak legyen trendi meg vékony, na az ilyen emberektől kapok agybajt
-
AS
félisten
Remélem samsung hamarosan megelözi már nem kell sok csak 3 - 4 %
Talán 2008 ban ez megtörténhet. -
eddie17
addikt
Gratulálunk motorola, inkább valami újon törnék a fejüket. Például: új menü -
AMD Power
titán
Ez kezd már nagyon szánalmas lenni!
-
Agostino
addikt
Nice... szeretem a lila színt, de utálom a Motorolát. : )
-
Dr.Anonymus
addikt
segítség ez borzalmas....
nem tudom melyik anyuka örül egy ilyennek, de szerintem a 90%uk ott helyben szívrohamban halna meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest