- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
válasz
dr faustus #33 üzenetére
dtp-nél file kezelésre én a adobe bridge-et használom, igy a finder ''elönye'' eltünik, amugy meg majdnem mindegy hogy xp vagy osx van a gépen ha az ember indesig+photoshop+illustrator hármassal dolgozik. Az xp-n ráadásul ott a totalcommander ami nagy segitség (explorer ablakát nagy ritkán látom).
Az osx ''extra, ingyen'' software-ei pedig nekem nem tetszenek, ezért kikapcsolom öket. Tehát ebböl a szempontból nincs különbség (számomra), viszont árban annál inkább. A macpro-t nem tudtam volna megvenni itthonra, viszont a mostani otthoni gépem munka közben érzetre nagyon hasonló teljesitményü mint a 2x2 magos 2Ghz-es macpro, nagyon ritkán látom a homokorát és stabil. (C2D E6600+4Gb RAM+GF8800+RAID5 - 3x320Gb). Bent egyébként G5-ös kuksol az asztal alatt...
Az osx szép és jól használható de nem a kánaán. Alap user-nak, egy iMac vagy egy MacMini valószinüleg jobb választás mint az XP vagy a VISTA, mert nekik nagyságrendekkel könnyebben használható és jobban kézre áll. Én szivem szerint a kettöböl gyuratnék egy ujat...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
dr faustus #22 üzenetére
Ennyivel le lenne maradva az IPS panel az S-PVA-hoz képest? Utóbbi már 1600:1-nél jár az idén, de már bő egy éve is 1000:1-esek voltak, az enyém is ilyen.
Kicsit kevésnek tűnik a 800:1 2007-es újdonságban, de ettől még lehet egész jó. Persze nem kép- vagy kiadványszerkesztésre. -
xedos
addikt
válasz
dr faustus #18 üzenetére
Ajaj... Nekem MSI notim volt... annak egy hangyányival jobb képe volt mint a 17''-os iMacnek... A 20''-os pedig nagyságrendekkel jobb volt.
Engem nagyon gyorsan rábeszéltek... ugyanazt a képet kiraktuk mind a 3-ra...
Mákos7észta:
Miért lenne drága???? Számolj már utána...
Ráadásul olcsóbb mint volt...
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
válasz
dr faustus #15 üzenetére
A réginek 178fokos volt a látószöge.... ennek 160fokos valószinűleg az MVA-s Samsung helyett valami TN-es dobtak bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- DOOM - The Dark Ages
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest