Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, de jobb lett volna, ha ''csak'' egy ütős integrált GPU-t fejlesztenek... persze csak szerintem
(mondjuk a video része meglehetősen jól sikerült így is)
A Cyrix kellett az EPIA-hoz... szerintem ezt jobban is nyomhatná a VIA, mort jó cuccok.
A kis fogyasztású, nem melegedő, az nekem is tetszik, csak ahhoz hogy sikeresek legyenek, ahhoz csúcskategórás is kell... meg persze nagyon jó driver és kompatibilitás... már nagyon nehéz (szinte lehetetlen) betörni erre a piacra. -
Male
nagyúr
''Mert ezexerint nem dúskál az S3 a pénzben amit úgymond a VIA-tól szívott el.'' Ja, de ha veszteséges (gondolom az, különben nem lennének pénzgandjai....) akkor mégiscsak a VIA-tól vonja el a pénzt.
2: OKs, az újabbak butitott verziója is belefér (amit linkeltél abban is egy 2 pipeos GPU van integrálva, nem a ''rendes''), de ez nem a különálló GPU-juk, amire azt írtam, hogy nem fér el, és nem is kellett volna kifejleszteni... én pl a S3 GammaChrome S18 Pro és hasonklókra gondoltam: [link] Ez szerintem éppoly felesleges pénzkidobás volt, mint a SiSnek megcsinálni az XGI Volari-kat...
3: OK, akkor másról beszéltünk.
Nem veszem kötözködésnek.
(Én éppígy nem bírom, ha egy SiS-es alaplapos gépnél bármi gond van, akkor egyből a SiS-t hibáztatják)
Na jó, összefoglalva a véleményem az, hogy a VIA elb.szta a P4 buszos dolgot az elején, ez nagy hiba volt, a másik, hogy nem kellett volna belevágnia az S3-mal a különálló VGA-khoz GPU-kat fejleszteni... egyszerűen nincs elég háttere ahhoz, hogy fel tudja venni a versenyt ezen a területen az Atival és az nVidiával. -
Male
nagyúr
Miért lenne rossz következtetés?
''Az S3 is pénzgondokkal küzd, gyakorlatilag alig tud gyártani GPU-t.'' Akkor most ez miért is lenne jó a VIA-nak?
''Másrészt a Unichrome óta 3-4 generáció jött ki, miért a Uni-t rakja ebbe is bele?'' Mert mondjuk azok ''nem férnek bele'' egy chipsetbe? Se a fogyasztást, se a fizikai méretet tekintve.
''Harmadrészt a VIAnak az S3 az egyetlen esélye az intergrált videóra'' Ahhoz elég lett volna az Unichrome, nem kellett volna a többit kifejleszteni. Amit kihoztak külön kártyán, az nem hinném, hogy visszahozta a fejlesztésbe ölt pénzt...
''és ezáltal 7-ről 15%-ra nőtt a részesedése tavaly'' [link] Én a VIA-nal nem növekedést, hanem inkáb szép lassú részesedés vesztést látok... -
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest