Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Teljesen egyetértek veled, szerintem sem lehet nagyobb teljesítményűt kihozni egy másik architektúrával.
DE!
Nagyon nem mindegy, hogy szegény programozónak mennyit kell szenvednie (mert nincs olyan programnyelv, ami a vektoros számításokat normálisan használná pl.)! Egyébként nem értem, hogy a C-t (vagy C++-t) miért nem egészítették ki megfelelő adattípusokkal... Persze szóljatok, ha van már ilyen...:)
''Lehet izmozni, de szignifákns különbséget nem fogsz tudni elérni RISC-kel sem, viszont annál több munka van vele + sok extra tranzisztor.''
Ez az, ami szerintem nem igaz. A P4 kifejlesztése szerintem sokkal több pénzt emésztett fel, mint egy ugyanolyan teljesítményű, de kevésbé gány processzor. Pont a szopások leküzdése miatt. Gondolom te is megnézted azt a videót, amit DCsabaS linkelt be a korábbi vitánk során, és ott elmesélte az inteles fickó, hogy bizony a P6 architektúrában volt egy olyan bibi, hogy néha bizonyos utasítások még több száz (vagy több, nem emlékszem) ciklus után sem akarták elhagyni az instruction pool-t.
Nekem csak ez a problémám. De ezt már kibeszéltük egyszer. :)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest