- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- iPhone topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Te DcsabaS, te...
''Nagy tevedes! Nem a Win95-bol valo kilepes, es nem is a DOS ablak adta a ''jo'' DOS-t, hanem ha nem toltotted be a GUI-t.''
Szerinted én ezt írtam? Ehhh. :(
Bántóan kioktató vagy, közben meg folyamatosan csúsztatsz, ahogy itt folyamatosan látom. Finoman szólva nem szép dolog.
''''Azóta ezt nyögjük, de minek? Semmi értelme nem volt.''
Miert ne lett volna? Meg most is van.''
Semmi értelme. Mióta nem lehet normálisan megcsinálni a könyvelő programokat Win2000 DOS-ablakban, mindenhol azt csinálom, hogy van egy átkapcsolóval váltható Win2000-es gép, és van a régi, filléres DOS-os. Ismétlem, semmi értelme nincs a DOS-ablakkal bohóckodni. Normálisan működő oprendszer konzolja nem keverendő össze azzal a viccel, amit a Microsoft ''DOS-ablaknak'' hív. Az maga a borzalom.
''''Egyszerűen merni kellene változtatni ezen a hülye öncsaló baromságon, amit kompatibilitásnak hívnak....''
Ezek mar annyira vicces szovegek voltak, hogy gondolom nem is varsz ra igazi valaszt...''
Akkor jó nevetést. Egyébként nem kérdés volt, amire választ várhatnék, hanem kijelentés, amire reakciót. De azt meg nem várok. Ilyen stílusban nem.
Aktív témák
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest