- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
már emlitettem hogy láttam futni beta OSX-et x86-on (finder, Quartz) az igaz hogy háklis volt a hw-re mint az állat, de ment. Valószinüleg Jobs és csapata gondolhatott a kompatibilitásra, hiszen ha a hülyére integrált gagyik gépeken nem is, de egy szük hw elemek sorával valószinüleg müködni fog. Igy bevételhez jutnak az osx eladásokkal valamint ez által még vonzóbbá teszik a platformot más fejlesztök számára, hiszen nagyobb eladásokkal számolhatnak. Pénz beszél, kutya ugat...
Persze a nagy brand gyártók gépeinek egy része biztos kompatibilisek lesznek az osx-el. -
gliskard
senior tag
a cell tipusu procinak is el jön majd az ideje, de elöbb a feljelsztöknek kell a több processzoros rendszerek elönyeit hasznositani. A játékok 99% (szerintem) szinte semmit nem profitál a 2 vagy több processzorból, a hétköznepi alkalmazások sem jeleskednek ebben (pl. word). Igy elöször a fejesztöknek kell váltani, hogy egyáltalán legyen értelme az egésznek. Gondolom fognak sz*pni a PS3 fejlesztök is rendesen, mire tényleg ki tudják majd használni a cell-t... -
gliskard
senior tag
anno voltak pletykák töke injekciórol, hiszen ha ''eltünik'' az Apple akkor az MS/Windowz szinte egyeduralkódó lesz, igy mindenféle tröszt ellenes pernek nézhet elébe. Amire ugyan ezen idöben volt is példa, talán éppen ezért feccölt pénzt az Apple-be. Ha az osx u.a. a platformon fog terjeszkedni amin a win, akkor az MS-nek van indoka minden tröszt ellenes baszakodást elháritani... -
gliskard
senior tag
jelenleg a low-end és laptop gépekböl adja el az apple a legtöbbet, bár ezek nem IBM PPC-k, hanem Freescale (Motorola) G4-esek...
a dell jelenleg dolgozik egy exkluziv családon, mert van rá igény (G4, G5, miniMac sikerek). Tehát az apple-nek van esélye egy komoly brand PC gyártóvá ''feltornászni'' magát, megtartva az exkulzivitást és az OSX nyujtotta elönyöket, ez által extra profitott is zsebre tehet, az olcsobb beszállitói árak miatt...
az OSX valószinüleg nem fog futni széles HW platformon, hanem valószinüleg csak néhány brand gyártó gépein, de ha ezt meglépik akkor a liszensz dijakból és az osx eladásokból máris tetemes bevételhez juthatnak, ami valószinüleg böségesen ellensúlyzni fogja a kiábrándulókat és elpártolókat. Bár nem tudom ök mire válthatnak, AmigaOne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged