- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ezeken az új intel cpu-s Mac Mini-ken lehet futtatni Linux-ot, FreeBSD-t esetleg Windows XP-t?
Az is érdekelne, hogy csak úgy lehet felrakni más oprendszert, hogy csak a Mac OS mellé, vagy azt törölve ugyan úgy fel lehet rakni mondjuk egy XP-t, mint egy sima PC-re?A Mac Mini-t főleg letöltésre és tűzfalként használnám a meglévő gépem mellett. Nekem az lenne a fontos, hogy hangtalan legyen és nagyon kevés áramot fogyasszon.
Amúgy nem csak a Mac Mini érdekel, hanem a hasonló méretű mini pc-k is, a lényeg, hogy a mac-nél ne legyen drágább.
-
Zenty
őstag
Az alap régi tesójának az ára egész jol lement
!
[link] -
Zenty
őstag
Kicsit reálisan is kell gondolkodni nem csak fan modra
Akárhogy is lesz a nagy programozás ez hardveresen akkor is egy integrált cucc!
Mondjuk király ha mac mini birja hd-ét,de azért memoriát még igy is eszi a vga ami a mac mininek nem annyira joh más téről
De jóh majd meglássuk!
Mondjuk szerintem ekkora vga butitásnál igazan megtarthatta volna a volt alapárát a mac mini!
De majd erre jön a szokásos marketing szöveg mondjuk gesztivel:
''A csodálatosan gyors intel vga amitől az álmai valóra válnak !''
-
biker
nagyúr
és kaptál hozzá olyanokat, mint photo rendszerező applikáció, dvd készítő app, házi videovágó app(nem múviméker kategóriás), blog/weblap készítő app, és még estig sorolhatnám milyen app, ingyen és bérmentve, vagy ezeket neked kell összewarezolni/vásárolni/freewareben telepíteni 2 hétig?
no flame, de nem egy oprendszer van az árban...
pl kettő, mert egy classicot is kapsz, hogy örüljön akinek régi programja is van. -
BRinyo
aktív tag
Mikor próbáltad, a videóját? Nem kéne megvárni, mit/hogyan írt meg rá az apple. Sajnálattal tudatom veled és a többi kétkedővel is, hogy ''warez'' OS X-en celeron procival is megy a 720p-s quicktime hd, ami azért elég sok pc-t megakaszt win alatt is. A radeon92000-zal biztos össze fogja mindenki hasonlítani, a 32MB-os, core image-t nem tudó kártya nem hiszem, h jobb lehet ennél. Nem a gépben lévő cucc számít, hanem az, hogy így együtt mit tud a gép. Várjuk még meg szerintem a teszteket, ha nem jó, akkor én is együtt fikázok veletek, de addig nem látom értelmét...
-
Zenty
őstag
A gyenge videoja miatt a full media center ugrott!
Pedig ezért lenne csábitó....
Téleg bele rakhatak volna egy külön memoriás x1300 !Rendes nem kamu hdtv támogatásal mondjuk! És akkor el lehetne mondani ,hogy téleg full kis mediás gép!
Nemhiszem hogy annyival drágáb lett volna mint ez az integrált...
Régi mini vga-ja is jobb ennnél...
Biztos az intel kavart be valami nagy kedvezményel,hogy ezt választották..
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
/No flame
Jelenleg! Terjedjen csak el, majd lesz ott is.
Éppen most telepítek egy Fujitsu-Siemens notebook-ot, amit azzzal a céllal vett a gazdája, amire a mini is alkalmas: net, office, stb és ne foglaljon sok helyet. 3400+, 512MB, ati x200, wlan, 15'4'' xwga, 60GB, DVD+-RW-DL, WinXp home+bundle. Ez 220e pénz volt bruttó. Ha eltekintünk az ''állítólagos'' sebezhetőségétől, akkor ez szerintem jobb ár érték arányú. Jó persze, a feeling az nincs meg benne, lehet, nekem nem is hiányzik. De ''van benne'' kompatibilitás. Out of the box ez is mellesleg.
/No flame -
Steroid
tag
szerintem az 5.1 es dolby digital hangot kihagyta az úr a felsorolásból tessék csekkolni, király cucc lett
-
Cloud_s
aktív tag
Igen, nekem is többek között ezért volt szimpatikus. Csakhogy ezt (net, office, zene, film) már a régi Minin is meg lehetett oldani. Többet vártam, a régi a megjelenésekor nem volt ilyen ''sovány''. Jó, persze a Mini egy ''beetetés'' az Apple részéről; kattanj rá az érzésre, és vegyél nagyobbat, drágábbat. A régi azért jobb ár-érték aránnyal bírt.
-
Cloud_s
aktív tag
Ennyi pénzért legalább egy X1300-at belerakhattak volna (ha már az iMac-be X1600 van). Az rendben van, hogy az új játékok ne fussanak a Minin, de hogy egy Doom 3 se? Én vártam az új Minit, venni akartam, de így elállok. Az Intel viszont biztos örül, hogy full ''ő'' a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen széket vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest