- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
erdoke
titán
Miért kell mindent kétszer elmondanom?:O
Sorry, ha félreérthető voltam, de #57-ben már elmagyaráztam, hogyan értettem:
''Azt írtam, hogy ''jó átlagos hűtő'', ami ez esetben úgy értelmezendő, hogy bárki által bárhol megvásárolható, semmi extrém, amire vadászni kell...''
Ez a gyakorlati sík, az árra nem is gondoltam, mert az eszmefuttatáshoz nem volt jelentősége. Nagyi és fütyi vagy sem...:D
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Azt írtam, hogy ''jó átlagos hűtő'', ami ez esetben úgy értelmezendő, hogy bárki által bárhol megvásárolható, semmi extrém, amire vadászni kell, és még a súlya is veszélyes (Thermalrighttal szembeállítva van értelme a mondanivalónak, nem az általad kiragadott kombinációban).:P
Ha egy proci hűtéséről beszélünk, miért az árra gondolsz rögtön? Elméleti síkon nem sokat számít az ár.:F
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Szerintem Ed 0 információ alapján beszél az FSB-ről, hiszen miért is ne lehetne a Desktop Dothannak 800 MHz-es buszsebessége és dual memvezérlője a NB-ben?
Odaragadt a mostani mobil procihoz, és eszébe se jutott, hogy ezek triviális, ráadásul könnyen megléphető változtatások (nyilván nem csak nekünk, hanem az Intel fejlesztőmérnökeinek is). Laptopban nincs rá szükség, valami jó hűvös 333-as DDR a jó aszinkron felülhajtva.:P Illetve pontosan látszik, hogy mennyire van rá szükség: Jön az 533-as egycsatornás MCH az 533-as Dothannal.
Vazze, megint elment a kukim tartalma (:DDD), pedig már szóltam a moderátoros topicban.:((
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Mester, neked kellene utánanézni, mert fingod nincs a Pentium-M mobil processzorok fogyasztásáról.:U
Ezt olvasgasd lszi (pdf): [L]ftp://download.intel.com/design/mobile/datashts/30218901.pdf[/L]
''ez csak hasra ütve mondtam.''
Igen, észrevettük. Legközelebb kicsit lentebb ütögesd a hasad...:DD -
erdoke
titán
1, Milyen számozásról beszélsz? Én nem beszéltem semmilyenről.
2. Dothannál tudtommal ugyanúgy van az ''FSB-s'' móka mint a korábbi Intel desktop és mobil prociknál. Hammerről szót sem ejtettem, pont az FSB-k összehasonlíthatósága miatt.
Az általad idézett mondattal azt akartam mondani, hogy az alacsonybb órajelen többet számoló kontstrukciójú proci a sok cache-sel nem annyira memóriasávszél függő mint a NetBurst, tehát logikai ellentmondás van. Iroinkus akart szkeptikus lenni Ed, csak elfelejtett gondolkodni... -
erdoke
titán
Most erre mit mondjak? Vigyorogva ecseteli, hogy visszatér az Intel az AMD nem órajel alapú szemléletmódjához, aztán megjegyzi, hogy milyen sovány lesz az 533-as FSB (AMD-nél ugye 400). LOL
A többi buta következtetésről nem is beszélve. Komolyan mondom, ez az Ed egyre gyatrább fejtegetéseket közöl.:(( -
erdoke
titán
''Kafa, de az a 30 fok az kicsit mese szerű.
Még a lapiban is simán fölémegy.''
Azzal a hűtővel ez nem csoda, viszont egy Zalman CNPS7000-AlCu egy jó átlagos hűtő, amivel szintén nem menne 50 fok fölé, ha mondjuk 3 GHz környékén húzna a proci. És ez már valami, hiszen a 3 GHz-es Prescott – jóval alacsonyabb teljesítmény mellett – terhelve 70 fokos egy ilyen hűtővel...
Az, hogy a laptopban simán fölémeny, szvsz teljesen természetes, ezt gondold át még1x.;]:))
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged