Új hozzászólás Aktív témák
-
KSanya
tag
A 6800-as VGA kártyákhoz készült blokk (a simához, nem az ULTRA és GT verziókhoz való) ugyanolyan, mint ez (kompatibilisek)...
mondjuk ezt nem lehetett előre tudni... -
Mivel az Ordaié monoblokk, feltételezésem szerint hibás beszerelés miatt csepeghetett.
Jó az innovatek, csak a legnagyobb gondom vele, hogy megy a karival együtt. Ezért nem veszek. Pedig anyagiakkal nincs gondom. Most a Zalman új GPU blokkja érdekel. Elég ígéretes. Csak nem tudom az árát. -
X@b3e
addikt
Figyelj, egyszer fogd meg mid a kettőt a kis kezeddel, vizsgálgasd próbáld ki, és azután mondj véleményt. Addig ne.. Láttam már pár csurgó-csöpögő blokkot ebből a felemlegetett fajtából, mindamellett vannak nagyon jó kis házi blokkok...de nem egy kategória. Ezen nem vitatkozni kell, hanem elfogadni.
Szerk: mindamellett nem egy olcsó móka, az tény
[Szerkesztve] -
OC
őstag
Sokan túlértékelik az Innova cuccait ez tény, de azért ha a küllemet nem vesszük figyelmbe, akkor sem hűti Ordasi 1-ik blokkja sem a VGA kártya memóit, nem rendelkezik gyorscsatikkal ésígytovábbésígytovábbésígytovább.....
Nekem is van Ordasi blokkom, elégedett vagyok vel, chipstre nekem tökéletes. De azért ez nem az a kategória. -
jagada
addikt
hát nem a magyar piacot célozták meg ezzel a karlyal kis cuccossal az biztos!!!
-
X@b3e
addikt
És nem sok olyan alkatrész van az Alienware gépekben sem, amit képtelenség lenne beszerezni, mégis 2* annyiba kerülnek. Ez van.. márka->megbízhatóág->design->ár..
-
faster
nagyúr
Nekem is ez járt a fejemben, de valószínűleg azért ilyen kevés a gyártó, mert nagyon rétegigény a vízhűtésű csúcsVGA, nem éri meg legyártatni-megvenni a millió forintos szerszámokat nálunk. Semmi olyan lehetetlen nincs egy ilyen blokkban, amit ne tudna megcsinálni egy jól felszerelt műhely, ahol vannak CNC gépek.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
Egy olyan blokk anyag árban kb 2-3e ft max, és megtervezni sem kerül semmibe, kár hogy nincs pár ügyes/szemes magyar kisebb cég aki pl a magyar piacon kaszálni tudna az ilyen blokkokkal, plusz ha még a maradék keringetőt is meg tudná csinálni esztétikusan/időtállóan.
-
X@b3e
addikt
A szokásos minőség szokásos igényességgel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest