Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
asszem kevesen néztetek rá a képekre, ugyanis azok részben NEM brookdale-es lapok.. :))
-
karib
addikt
...mondom magukat... :))
-
karib
addikt
Eszondom én is, ők a lassúak :)))
-
karib
addikt
Mellesleg ezt az infót az Anandtech dobta föl...
Ja, NForce lapot is küldhetnének már, nem értem, olyan lassúak ezek az alaplapgyártók... -
karib
addikt
A slusszpoén viszont az, hogy a Brookdale valójában DDR-t is támogat gond nélkül (már ma is), DE: ssssss... erről 2002. január 1-ig egy mukkot se senkinek! Mert hogy az Intel sem mondhat ilyet, kedvenc Rambusunkkal kötött megállapodásának köszönhetően. Így hát addig marad az SDR SDRAM, gondolom DDR foglalatot utólag pedig nem nagyon lehet majd rábarkácsolni az i845 lapunkra. Ez elég nagy hendikepp, főleg a zuhanó DDR árak miatt. Rambus ismét röhög a markába? Még meglássuk :)
Szóval nem is tudom, meg kell nézzük az első bencheket, de a Rambus árak esése folytán kimondottan versenyképes lett, és valljuk meg, a P4 igazából a Rambust szereti... Igazán idetolhatnának már egy i845 lapot, nem Parci?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest