- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus11
tag
Szerintem ez is csak 1 ok, h törjenek + zuzanak stb. Tökmindegy mi miatt csak rombolni akarnak.
Amásik h most ők adtak ki egy pályázatot (karikatúra versenyt) Bush, Tony Blarről ki tud jobb
karikatúrát rajzolni!! Az első 12 még aranyat is kap érte!!
Akkor mi lesz mennek az amcsik és bombáznak, szerinted az is jogos lenne? -
Lortech
addikt
Igazuk van? Szerinted egy súlyban van a kettő? (gúnyrajzok - robbantgatás, gyújtogatás..) Én meg nem tudom megérteni őket (és el is itélem), hogy egy vallás miatt hogyan lehet képes valaki ilyesmire.. Míg a rajzokról kb annyi véleményem van, hogy lesz@rom, hogy miket rajzolgatnak egyesek..
-
luciferc
őstag
bizony kényes a téma. ha ugyanis a sajtó most azt mondja, hogy ok, tiltakoznak az arabok, kussolunk, akkor legközelebb mi jön? nem tetszik valami valamelyik arab főfő seggfejnek egy cikk, és megint tiltakoznak? és akkor megint kussol a sajtó? ez a zsarolásnak való engedés lenne, ami csak rosszhoz vezethet szerintem. ráadásul egyes források szerint kissé mesterségesen szított ez az ügy, tekintve, hogy az eredeti rajzok vagy 4 hónapja jelentek meg...
mod: és miért tudod őket megérteni? senki nem kérte őket hogy európába jöjjenek, de nem is tiltotta ki őket senki, pustzán az lenne a feltétel, hogy az itteni szokásokat elfogadják. az itteni szokásokba belefér karikatúra mehemedről, jézuskáról és sok minden másról is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest