- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
az első hozzászólóval nem értek egyet én sem... nem kellene ekkora hűhó...
Megjelenik egy karikatúra sorozat az informatikáról vagy egy gúnyos cikk, és mégsem sétálok át a szomszédba és lövöm le a kőművest, mert feldühített esetleg a cikk...
VladimirR-rel részben egyet értek... amik a tv-ben vannak, azok nagyrészt a szélsőséges réteghez tartoznak, de ez most már kezd elfajulni, és egyre több ''normális'' muszlin csatlakozik hozzájuk, már csak azért is, hogy fitogtatni tudják erőiket, és a kissebbségből előrébb tudjanak lépni (értem itt pl a francia, britt viszonyokat)
''az meg, hogy nem latsz tul azon, hogy pont a provokacio volt a cel, az megint masik teszta'' - ezel teljes mértékben egyet értek, de nem az újság volt a provokáló, hanem valamelyik muszlim nagykutya
szvsz be kellene látniuk, hogy ha a ''nyugatba'' akarnak élni, akkor el kell fogadniuk ezt is... ha meg nem, akkor irány haza, határolják el magukat, ne ''piszkáljanak'' senkit külföldön, és akkor talán jó lesz...
Szerencsére, nincs üzemelő honlapom, amit fel lehetne törni
ha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- 22" Samsung SyncMaster 2233BW
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni