- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
proton
csendes tag
nehéz átérezni tudom amig nem tapasztalod....
lenne nálam az egyik céges teló ill a privát ráirányitva igy megtalál mindenki és cégügyeket is tudom intézni mert van kimenőm privát meg másodrendű elég ha fogadni tudok
=> sztem gusztustalan a hálón belüli átirányítás full áron kiszámlázása -
törölt tag
Ja, végre van. De, hogy csak vészhelyzetben haszálom, az biztos!!
-
proton
csendes tag
szval van 1db privát előfizetésem + 1db céges (de szintén én állom) előfizetésem + 1db céges (amit munkáltatóm támogat) és nem tudom összeirányítani őket hanem mászkáljak 2-3 telefonnal - köszönöm vodafon !!! (direket e nélkül)
-
sergio_
aktív tag
Végre van!
Persze ennyiért csak krítikus esetkben fogom használni, de legalább rendelkezésre áll! -
V.ki
aktív tag
cool
-
csiga997
őstag
A hálózaton belüli átirányítás csak abban az esetben nem igényel plusz hálózati erőforrást (a normál híváshoz képest), ha az átirányítás célját ugyanaz a kapcsolóközpont (MSC-VLR) kezeli, ahol maga a hívásátirányítást igénybe vevő illető lenne. Plusz jön ehhez még egy pár dolog, pl minden egyes esetben meg kell vizsgálni, hogy a hívott szám nem hordozott-e, hiszen ma már bárki lehet ''hálózaton belüli'' is meg ''kívüli'' is attól függetlenül, hogy milyen telefonszáma van, ami plusz adatbázis lekérdezéseket jelent, stb.
Amúgy az általad belinkelt pannonos és témobilos oldalakon is az van, hogy csak az előfizetéseseknek ingyenes. Persze ez nem jelenti azt, hogy a pannonak vagy a témobilnak nem lenne vele költsége, de ettől persze még adhatja ingyen, ugye... -
proton
csendes tag
Jól emlékszel hálózaton belül ingyen (előfizetőknek minimum) de máshova is kedvezményesebb mint a normál hívás...
Pannon GSM
Bővebben: link
T-Mobile
Bővebben: link -
proton
csendes tag
kedves Vitai úr elmagyarázhatná, hogy a hálózaton belüli átirányítás mibe kerül a vodának ill a kedves előfizetőknek.... megnézhetnék a másik 2 cég árpolitikáját az átirányítással kapcsolatban
-
moonman
titán
én sehol nem látom, hogy egyáltalán pénzes lenne valami is. Bővebben: link
-
PrinczA
őstag
Halozaton belul is penzes lesz?
-
moonman
titán
navégre. az áraikkal rendben vagyok, már csak ez hiányzott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régi adósságát törlesztette a piros szolgáltató.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest