- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hm, én vettem már át jópár kazettát (utoljára egy teljes 4 órás kazit), köztük nagyon régieket is (hangalámondásos Terminátor 1
), és soha nem volt gondom. Mondjuk én VirtualDub-ot használok, és nem tunert, hanem VIVO-s kártyát... egyedül ott van gond, ahol szünet van két felvétel között (utána van nagy csúszás), de akkor is egy pár másodperc után már újra szinkronban van a kép és a hang.
-
Male
nagyúr
640x480? Mit csinálsz így a váltottsoros adással? Vagy elötte a deinterlace-t is megcsinálja, csak mert ha nem, akkor eléggé elcseszi a képet...
Hogyhogy nem szinkronban jön a kép és a hang VHS-nél? Mármint szerinted a videobol nem szinkronban jön ki? Az elég érdekes...
Amúgy egy állandó csúszást két kattintás visszatenni a Virtualdubbal. -
Male
nagyúr
Hm, érdekes, pedig ez nagyon sok embernél gondot okoz, erősebb procival is. Mondjuk ők nem is DV-be vesznek fel... (honnan van DV codeced? Ingyeneset eddig én csak decodert találtam). Mivel veszel fel, milyen MP3 codecet használsz (netán SB Live/Audigy + Fraunhofer codec, amit felrak? Csak mert az nem (tisztán) szoftveres...), milyen felbontásban, mekkorára tömörít a DV codeced, stb. Bocs a sok kérdésért, de ''némileg'' felkeltette az érdeklődésemet a dolog...
Mondjuk ezzel épp azt bizonyítod, hogy igenis megcsinálható a VHS digizés hangcsúszás nélkül is egy Tunerrel... -
Male
nagyúr
Van amit egy normál PC sem csinál meg rendesen. Pl szoftveres kártyánál (mint amilyen ez a Gigabyte is) ha MP3-ba akarja valaki felvenni a hangot, akkor szinte garantált a kudarc... pedig aztán az MP3 tömörítés nem nagy dolog a mai gépeknek.
#22: aki TV tunert vesz, az általában néz gépen TV-t, sőt elsősorban arra veszi márpedig ezt egy asztali DVD felvevővel nehéz kivitelezni... plusz árban is van némi különbség (ez valószínüleg egy olcsóbb fajta tuner lesz 20k alatt talán). Persze egy profi(bb) cuccal sokkal jobban lehet digizni, de ennyi erővel mindenki vegyen otthonra egy komplett studiot, hogy azt az évi két kazit bedigizze...
Én pl teniszmeccseket digizek egy szimpla VIVO-s kártyával, évi 70-100GB a termés (XVID-ben természetesen), eltart egy darabig, amíg áttömörítem (+ zajszűrő, kis szín korrekció néha, stb), de legalább úgy szerkesztgetem ahogy akarom (reklámok, stb kivágása), plusz a tömörítés elmegy a háttérben, simán lehet közben mindenre használni a gépet. Ja, és a legjobb az egészben, ha éjjel van bizonytalan időpontban egy meccs, akkor simán felveszem az egész éjszakát, és másnap kivágom belőle a meccset... azért ezt egy asztali DVD felvevővel megnézném hogy csinálja valaki végig. (na jó, olyannal, amiben vinyó is van, azzal megy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest