- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
Den
veterán
''Ja és nVidia vagy ATi ide vagy oda, ezt azért nem vártam tőled Den. Rossz napod volt?''
Öööö, ezt most nem értem? Poén volt csak lemaradt a szmájli, vagy nemtom mi ?
Ha arra gondolsz hogy ezt nvidia fikázásnak írtam, akkor félre értetted. Csak arra akartam rávilágítani hogy van egyfelől néhány fórumon feldobott észrevétel, hogy egyeseknek, bizonyos esetben, mintha, esetleg... meg van egy cáfoló Ati. Erre mindenki ugrik hogy na már megint az a .... Ms kémkedik, pedig az egész akár hoax vagy épp rosszindulatú lejáratás is lehet.
Mindenesetre érdekes jelenség ez, amit már az egyik való világos topicban is írtam, hogy az emberek bármit azonnal elhisznek amiben hinni_akarnak_. -
Den
veterán
Hm, ha én egy gyártó lennék aki bajban van a legújabb, piacvezetőnek szánt termékének kiadásával, lehet hogy megpróbálnék hasonló rémhírt elterjeszteni az aktuálisan piacvezető konkurenciáról...
Aktív témák
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest