- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A sata kábelen van egy-két kanyar, amit a bitek csikorgó gumikkal vesznek be
Szerintem a sonata1-ben ennél nagyobb rendet lehet csinálni. Ha úgy rakom be a diszket a sonata1-be, hogy a csatlakozók menjenek be előre és a diszk eleje maradjon a leszedett oldallap irányába, akkor nagyjából minden kábelt el lehet dugni a diszkek mögötti kábelaknában. Abban nem kell ilyen szép légátfeszítést csinálni a 4 eres tápcsatlakozónak.
Ebben a házban nekem úgy tűnik, az a ventillátor, ami alul a diszkekről szív, az falra hányt borsó, mert legfeljebb a tápon keresztül tudja rendesen kinyomni, de a te tápod be van falazva.
Kövezzetek meg, nekem akkor se jön be ez a ház. De nem akarok felesleges vitát, a hulladékot visszavonom.
Szerk: viszont ha bele akarsz rakni egy pci-os kártyát, akkor bontani kell...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Szépen elrendezted, de dolgozni kell érte. Szvsz könnyedén zsúfoltá válik, de még igy is messze a legjobb házam, amit valaha tulajdonoltam, próbáltam vagy láttam. Aki hulladékozza, az próbálja ki, szerelje át a régi rendszerét, esetleg egy jól kerregő winchestert, és mérje össze a különbséget hangban, rezonanciában illetve a hűtés hatékonyságában... (persze azonos árkategóriával illik összehasonlitani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged