Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sata kábelen van egy-két kanyar, amit a bitek csikorgó gumikkal vesznek be

Szerintem a sonata1-ben ennél nagyobb rendet lehet csinálni. Ha úgy rakom be a diszket a sonata1-be, hogy a csatlakozók menjenek be előre és a diszk eleje maradjon a leszedett oldallap irányába, akkor nagyjából minden kábelt el lehet dugni a diszkek mögötti kábelaknában. Abban nem kell ilyen szép légátfeszítést csinálni a 4 eres tápcsatlakozónak.
Ebben a házban nekem úgy tűnik, az a ventillátor, ami alul a diszkekről szív, az falra hányt borsó, mert legfeljebb a tápon keresztül tudja rendesen kinyomni, de a te tápod be van falazva.
Kövezzetek meg, nekem akkor se jön be ez a ház. De nem akarok felesleges vitát, a hulladékot visszavonom.
Szerk: viszont ha bele akarsz rakni egy pci-os kártyát, akkor bontani kell...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Szépen elrendezted, de dolgozni kell érte. Szvsz könnyedén zsúfoltá válik, de még igy is messze a legjobb házam, amit valaha tulajdonoltam, próbáltam vagy láttam. Aki hulladékozza, az próbálja ki, szerelje át a régi rendszerét, esetleg egy jól kerregő winchestert, és mérje össze a különbséget hangban, rezonanciában illetve a hűtés hatékonyságában... (persze azonos árkategóriával illik összehasonlitani)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest