- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Johnny Cage #18 üzenetére
Kezd megtetszeni ez a házikó, csak sajnos most nem lesz rá keret.
Tápkábeles kérdés jogos.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
válasz
Johnny Cage #35 üzenetére
Két különböző dolog objektíven megítélni valamit vagy azt mondani, hogy ez a legjobb, mert nekem ez van.
Van egy ház:
- alul van a táp helye, láttunk itt példát, hogy duplán toldani kellett a drótját. két konktakthiba lehetőség minden vezetéken pluszban.
- fel kell vinni a cd-hez az áramot, nincs rendesen megoldva a kábelvezetési lehetőség
- az alsó négy diszk tartóhoz úgy vitte el itt valaki (lehet, pont te) a tápot, hogy a tápnál felvitte a felső térbe, kikerülte a diszk hűtő ventillátort, majd levitte.
- a pata-s diszkek kábele kitakarja a diszkek szellőzését a négyes tartóban, ha nem gömbölyű kábelt veszel.
- viszonylag rendes kábelezést akkor tudsz csinálni, ha a felső, két vízszintes tartóba teszed a diszkeket. de akkor minek az alsó ventillátor
- ha olyan a tápod, hogy alulról szívja a levegőt, és máshonnan nem tud, akkor az megfő.
- a diszkekről leszívott levegő meg kering a ház alsó részében, ha a táp nem lyukacsos.
- szépen kötegelt alaplapi usb kábeleket láttunk, de ha be akarsz rakni egy pci-os kártyát, ki kell bontani az egészet
- szépen kötegelt diszk kábelezést is láthattunk, de ha ki akarod venni a diszk tartó dobozt, le kell bontani az egészet.
látszik, hogy aki a fotót beküldte (elnézést, hogy nem idézem pontosan a nevét) komoly erőfeszítést tett, hogy rendesen összerakja a házat meg benne a cuccot. Nem hanyagolta el, megcsinálta rendesen, dolgozott vele, ötleteket talált ki, a legjobbat megvalósította. Ez az eredmény.
ezeket az általatok bemásolt képekről és az antec webjéről néztem le.
Én láttam rendes házakat, főleg, ha egy percre megfeletkezünk arról a kitételről is, hogy azonos árkategóriában. Ez a ház nem az a ház, ami nekem tetszik, de nyugodtan nyomjátok a mellette szóló érveket. De azok ne pókhálós gépbelső fotók legyenek, mert azok nem mellette szóló érvek.
Ha gondolod, egyszer kitokozok egy ss20-as sunt. megnézheted, mi az, hogy rendben van valami.
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #22 üzenetére
Ugyanez egy értelmesebb szögből:
Aki akarja, ennél szebben is el tudja rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest