- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
A linken a P182se vagyis special edition van, 5000 et csinálnak belőle, szerintem ez nem az alap P182. De durván néz ki, tisztára, mintha le lenne krómozva
Aki meg lehulladékozza az antec házakat, főleg a P180 at, az mutasson jobbat abban az árban legyen olyan kedves
szerk:
a vinyóhoz a kábelek a két teret elválasztó lapon lévő zárható nyíláson keresztül mennek, a tápkábelek pedig a táp és vinyók közötti ventitartó konzol alsó részén kivágott kb 2cm2 es lyukon kersztül. Ez kevésnek hangzik, de négy tápkábelt pont át lehet rajta szuszakolni.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
A legelső cooler master stacker sorozatból van kettő saját tulajdonban, a legelső antec sonata sorozatból van 1 saját tulajdonban plusz másik 3 (az első és a második sonata sorozatból vegyesen) a közeli rokonságban olymódon, hogy én vettem meg nekik, én szereltem össze és egyben kapták kézbe. Eddig nekem a legelső sonata jött be leginkább.
Egyébiránt az az állítás, hogy én nem látok valamit (most éppen a drótok helyét), sem cáfolásra nem került, sem nem jelenti azt, hogy nincs a drótnak helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest