Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
A linken a P182se vagyis special edition van, 5000 et csinálnak belőle, szerintem ez nem az alap P182. De durván néz ki, tisztára, mintha le lenne krómozva

Aki meg lehulladékozza az antec házakat, főleg a P180 at, az mutasson jobbat abban az árban legyen olyan kedves
szerk:
a vinyóhoz a kábelek a két teret elválasztó lapon lévő zárható nyíláson keresztül mennek, a tápkábelek pedig a táp és vinyók közötti ventitartó konzol alsó részén kivágott kb 2cm2 es lyukon kersztül. Ez kevésnek hangzik, de négy tápkábelt pont át lehet rajta szuszakolni.
[Szerkesztve] -
A legelső cooler master stacker sorozatból van kettő saját tulajdonban, a legelső antec sonata sorozatból van 1 saját tulajdonban plusz másik 3 (az első és a második sonata sorozatból vegyesen) a közeli rokonságban olymódon, hogy én vettem meg nekik, én szereltem össze és egyben kapták kézbe. Eddig nekem a legelső sonata jött be leginkább.
Egyébiránt az az állítás, hogy én nem látok valamit (most éppen a drótok helyét), sem cáfolásra nem került, sem nem jelenti azt, hogy nincs a drótnak helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest