Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Szerintem ez a cim felreertheto. Egy ilyen chip annyira lesz 3D, mint egy normal monitor kepe a flat-hez kepest. Attol, mert 'reces', meg marad a 2D struktura. Nem lesz teglatest alaku a chip tole :)
Tehat a hutes is marad a regi. A szilicium raspolyon tovabbra is ott lesz a fedo reteg es kifele egy ugyanolyan chip lesz.
Moore tv.: Intel kitalalta a Moore tv-t (pontosabban az Inteles Moore :) ), Intel buszke ra, hogy mar ilyen regen mukodik => nyomatni kell tovabb is. -
Szalma
őstag
Elég homályosra sikerült a fordítás a 3D tranyóról... 3-kapus, megháromszorozza az útját... Nem sértegetésnek szánom, de ha a sajtóanyag is ilyen homályos volt, akkor az intel bekaphattya... :) Viszont rohadt kevés infó van erről a neten... (IBM is nyomul ilyesmiben, szerintem az elsőség marketing oka miatt vakít az Intel...)
Szeretettel:
Szalma -
ftc
nagyúr
Itt több információ:
[L]http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=824&oldal=1[/L] -
nap
addikt
Ha mar igy elmennek 3D-be, akkor hogy fogjak huteni a kozepet?
Mennyivel tobb energiat kell majd a hutesere forditani?
Ha az egysavos utat haromsavosra bovitik, milyen aranyban fognak megnoni a kozlekedesi balasetek?
Miert kell kiskutyakent loholni Moore torvenyenek a nyomaban? -
gesuz
senior tag
honnan lehetne ingyen hozzájutni a ájtripli 802.11 szabványokhoz?
-
Fr4G
aktív tag
Én mindenesetre örültem, hogy végre egy érdekesebb hírt olvashattam, mint egy újabb Alaplap/CPU/GPU árcsökkenésről szólót...
-
5 GHz nem nagy cucc. Megcsinálták már egy ideje.
Fogadni mernék, hogy 1-2 éven belül rámozdulnak a SOI-ra, a kettő szépen kombinálhatónak tűnik.
Viszont azt mondja el valaki, hogy miért csökken a rekombináció, másrészt alapterületre nem nő a tranzisztor? -
Adi
senior tag
Az Intel Hype®Transport technológiáját figyelhettük most meg működés közben. :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged