Új hozzászólás Aktív témák
-
csutkaa
senior tag
Na végre sikerült megvennem a MX AIR-t...és mit nem mondjak nagyon szép lett.. sőt...számomra tökéletes...
logitech ezzel nagyot alkotott....35.000-ért sikerült vennem egy bizonyos (mert hülye azért nem vagyok) MM-ban!! csak ott találtam, meg is voltam lepődve hogy neten sehol nem lehet kapni...
szóval az egér nagyon szépen és tökéletesen müködik... a levegőő hadonászás nagyon bejön... mókaforma terv nagyon szép....világitás is gyönyörűűű... nem bántam meg hogy megvettem
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
Hááát aztaaa...
forma nagyon király....
(erre vártam hogy legyen valami nagy duranás az egerek piacán...)
az ára tényleg magas... de én BIZTOS veszek...már alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest