- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikipizsama
tag
Na ha már offolunk: Nekem is ilyen van, de az asszony körömlakkozás közben ki akarta kapcsolni a gépet és leöntötte acetonnal.
A bill. felső 20%-át elöntötte, pár bilentyűt úgy szedtem ki mintha megolvadt volna.
Gyors vizes öblítés és egy kis farigcsálás után tökéletesen működik, csak egy kis szépséghibája lett. olyan mintha terepmintás lenne. Egyébként megvan már vagy 4 éve tisztelem azért amit már kapott tőlünk.
[Szerkesztve] -
Khaal
őstag
Ilyen véletlent, nekem is ilyen van, pedig eredetileg másmilyet (olcsóbbat) néztem ki, de csak ezt tudták hozni magyar kiosztással. Én kb 25-ért vettem, de ilyen megbízható egérrel azóta se találkoztam (ha szükség van rá a nadrágom szárán is működik
) Tied hogy bírja? Nálam még egyik betű se kopik, csak kicsit hangos. Az egér alja meg már simára gyalulódott, mivel egy kisszéket szoktam egérpad helyett használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged