Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Lehet... régen volt.
Amúgy sokat nem számít ahogy tapasztaltam... ha nincs terhelve a proci, akkor amúgy is jóval kevesebbet fogyaszt (most nem Win9x-ről beszélek, bár ott is van egy rakás progi hozzá, CPUIdle és hasonlók), ha visszaveszem az órajelet, az ehhez képest nem nagy különbség. Bár ha valakinek vannak pontos adatai, az megoszthatná.
Szerk: LordX #32: ezzel én nem számoltam... csak a hőtermelésből indultam ki, mivel csak azt tudom mérni.[Szerkesztve]
-
Male
nagyúr
Ha jól emlékszem, nekem 500-ig ment le a 2GHz-es Northwoodom... 25MHz-es FSB, végülis effektíve még az is 100MHz volt

Csak jutna eszembe a program neve... ilyen gagyi hatású szürke volt az egész, két mutatóval, és az FSB-t tudta buzerálni fel-le. Persze felfelé mindig lefagyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest