- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Üdv!
Nekem a 25k-ba kerülő 2 csatornás Gigabyte SiS lappal kapcs. csak két kifogásom van: hogy Gigabyte, meg hogy SiS chipset... :D
Mindenesetre örülök, hogy egy-két helyen már megjelentek a 2csatis lapok.... persze csak Pesten, én meg Pécs, na de ehhez már hozzászoktam :(
Esetleg akkor tud valaki olyan lelőhelyről ahol Granite Bay chipsetes ASUS deszkát lehet zsákmányolni? (ASUS P4GX8 Deluxe ha jól emlékxem...) -
Herr Vida
tag
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek az újítások mikor érnek el kis hazánkba is... mondjuk a Granite-Bay chipsetesek (akár van AGP hiba, akár nincs), akár ezek az új SiS motyók (bár olyat az életbe' nem vennék),akár az nForce 2-esek... de ezekről még hír sincsen, ha megkérdezek valami forgalmazót, az kajak hülyének néz stb. stb. De még egy fonnyadt Aus P4 PE (neaggyisten Gold ed...) sincs sehol... a nemsokára elvileg megjeleneő új Intel Springdale chipsetről nem is bezsélve.
Szóval lehet hogy ezek nagyon jók, meg nagyon szépek, de mire nálunk kapható lesz, már csak egy rakás elavult szarnak fognak számítani. Magyar forgalmazók rulez :(
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest