- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
Pl. én, ha kevésbé zúg, mint a helikopter a kártyán. Mondjuk egy jó nagy, lapos rézbordázat a ház mellett. Egyébként adtam a dolognak 2-3 évet. nVidiának pedig egyébként is kellene vmi, amivel újra a vezető pozíciójában tetszeleghetne (itt nem az eladott darabszámra gondolok).
-
erdoke
titán
Remélem, nincs igazad a jövő kártyáinak hűtésével kapcsolatban.
SZVSZ 3 éven belül CPU-nál és VGA-nál is alap lesz a folyadékhűtés, szóval ezzel a villanykályhával (és az FX5800 Ultra nevűvel), és a hozzá csatolt helikopterrel inkább a múltat erőlteti a jövőben az nVidia. Nekik nagy mennyiségben kb. 5-6e Ft-nak megfelelő lé lenne a komolyabb hűtés, aminek csak a felét a vásárlóra hárítva extra mennyiségű vevőt biztosíthatnának be a csúcskategóriában. Végül is akinek van 120 rupója egy videokarira, annak van 123 is... (:))) -
erdoke
titán
válasz
zsoltee10 #41 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy vmi tuningoldalra mutat 1 link a HardOCP-ről, ahol meggyötörték a 9800Pro-t. Szerintük még van hűthető tartalék a magban. Ha ezt felcicomázzák 256MB gyorsabb RAM-mal, még nagy ATi költségek nélkül sincs vége a csúcskategóriás versenynek.
Szerintem nem kell sokat várnunk, ATi pénzzel biztosan bírja, azt pedig láttuk az utóbbi időben, hogy nem buta gyerekek ülnek ott egész nap. :)
Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest