- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
Tényleg igaz... azt mondjuk én sem értem teljesen, hogy minek a FET -re borda. Akkor a régebbi időkben miért nem tettek rájuk? Pedig néhány évvel ezelőtt a maihoz képest simán extrémnek nevezhető feszeken menetek a procik alapjáraton és még sem tettek mindenhová fémdarabot. Lásd pl a Gigabyte P35 -ös lapjainak réztömb hűtése. A rev. 2.x -es lapoknál le is cserélték egy Foxconn -éhoz hasonló bordára a hűtőrendszert. Most két eset lehetséges ( a Gigabyte -al kapcsolatban) vagy a rev. 1.x -esek hűtése volt nagyon eltúlzott és rájöttek a mérnökök, hogy nem a designerekre kellene hallgatni, vagy pedig oroszruletteznek a rev. 2.x -es lapokkal mert negyed akora hűtést tesznek rájuk. Én személy szerint az 1. esetre szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ősszel debütál az Atari 2600+ retrokonzol Pac-Manes variánsa
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest