Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
azért benyalni se akarok itt, röhög. meg nyilván mindketten tudjuk az oldal hibáit is szép számmal, de nem is ez a kérdés. (a pht pedig nem pozitív példaként állítottam az it mellé, csupán néhány állításom tárgyai inkább arra voltak igazak.)
szóval sztem fizetett hírt megjelentetni, az már a dolgok összemosása, ahogy azt az előbb is írtam. (nyilván nem írtam azt h jaj mér van reklám az oldalatokon fúj, mer egy oylan, nekem szóló szolgáltatást, amiért én nem fizetek, vmiből csak el kell tartani..). persze túl idealisztikus remény, h a hírekből és cikkekből is kimossuk a reklámot, mer a gyártóknak és forgalmazóknak nagyobb érdeke kapcsolódik ehhez az oldalhoz, mint nekem, aki elolvasom, meg ugye nagyobb a befolyásuk is mer ti meg tőlük függötök, mégis jobb lenne arra tartani és nem vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Macska topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest