- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De azt miért nem rakják ki az eladók, hogy miből mennyi alaplapot adtak el? A nagy számok törvénye alapján több hibás darab lesz a több eladott cuccok után. Én az Abit magyarországi lejárató hadjáratot nem értem. Sírnak rínak az eladók, hogy ilyen-olyan gagyi holmi, közben soktucat lapot eladnak. Arról nem írnak, hogy mennyit vittek el, csak arról, hogy mennyi hibás holmit vittek vissza. Van jópár számtech boltos ismerősöm, Ők objektívebben látják ezeket a dolgokat. Pl. anno eladtak egy rahedli Canyon alaplapot, most kezdik visszacipelni a cuccot, hogy rosszak. Púposodnak a kondik. Ezen idő alatt az Abit cuccok is rendesen fogytak náluk, érdekes módon eddíg egy db púpos kondis alaplap sem ment vissza hozzájuk. Ez kb. 4-5 év távlata, a régi p2-es abitokkal pont kondigondok voltak, de ők váltottak beszállítót, azóta nem volt hibás kondis Abit. A P2 mizéria pedig még ez elött volt. Viszont már javítottak kondigondos MSI-t Asus-t Gigabyte-ot. És persze a szokásos olcsókategóriákat: Mercury Canyon Asrock Acorp stb. stb....
Szerintem 3 db hibás Abit után véleményt alkotni badarság.
És, hogy a végére legyen egy kis márka istenítésNekem az Ősöreg Epox BX6 eladása után csak Abit alaplapjaim voltak. Egyikkel sem volt semmi gondom. Egészen az első ''félrelépésig'' egy Asus P5B lappal. Tk. Azzal sem volt különösebb gond ha leszámítom, hogy Nem szerette pl. az Infineon ramjaimat. Váltani kellett más gyártóra. Ezt a lapot nagyon hamar lecseréltem egy Abit AB9Pro-ra, ami egészen a közelmúltig kitűnően működött (és működik a mai napig). Ezt eladtam mert szintén egy Abit lap kellett. Az AB9Pro azóta is hibátlanul üzemel új tulajánál.
-
nándika
aktív tag
Ha a gyakorlati tapasztalatból néha olvasnál is rájönnél hogy a fatal1ty.ok első szériája hibás volt
elég sok cikk jelent meg
Na mindegy nem a fatal1ty név miatt, de nálam megfordult egy pár ,érdekes mod nem volt hibája , sőt én még Abit lapot nem gariztatam 8év alatt de asus-t meg giga lapot annál tőbbet! Ez nem mutogatás csak az Abit ban nem csalódtam
Más meg az asus szereti de nem megy asus topikba OFF-olni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest