- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz Xiaomi 16
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Írásomat ajánlom Twollah figyelmébe! :)'' :DD
-
battisti
tag
na, en is inkabb radeont vennek, mint ilyeneket - es a taska tenyleg vacakul nez ki.
:O -
marcee
addikt
Az ilyen Budget kategóriás kártyákat inkább adnák egyszál zacsiban, ezeknek az áraknak a 2/3-áért, mindjárt jobban fogyna...
Ez olyan mint a tegnapi (?) MSI 4800 kártya 10 játékkal és majdnem annyiba kerül, mint egy 9700Pro. Komolyan nem értem. :( -
vernyul
tag
Azert a SIS-nek jar egy piros pont a Xrarbe 600 miatt ezzel nem keslekedtek sokat
-
WaterLo
aktív tag
válasz
Satan-Claus #7 üzenetére
Kép alatt a megoldás... :)
-
Satan-Claus
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy ''Ti 4600'' van írva a táska jobb alsó sarkába ''Ti 4800'' helyett? :)
(Tudom, hogy csak a 8x AGP a különbség, de akkor is.) -
klumbik
tag
Hát mitnemondjak az a táska elég bóvlinak néz ki.
-
szesa
senior tag
Ez kb olyan mint amikor egy programot ujbol kiadnak ''gold''-kent, semmi extra csak szep dobozban van, es ingyen letotlheto cuccokat pakolnak melle...raadasul ezert a penzert mar inkabb Atit vennek.
-
Ploszi
senior tag
én se azt írtam, hogy rohanok a boltba, én a hercules-re várok (kanadai licensz alapján:DDD)
-
a Xabre-t a szép színe miatt nem hiszem, hogy érdemes megvenni. :DD ennyi pénzér már van komolyabb alternatíva. (pl Radeon)
-
Agyzuzo
addikt
Szép, de megkésett. Az okos user már ATI-ra költötte a költenivalóját és nem bánta meg. Igaz, aktatáska nem jár hozzá, de a maradék pénzből arra is tellik... :)
Amúgy nem értem minek egy vid. kártyához ilyen táska, ha táska kell akkor azt veszek, ha meg videókártya akkor azt. :P -
Ploszi
senior tag
szépnek szép mindegyik, főleg az a kistáskás :DDD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest