- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Írásomat ajánlom Twollah figyelmébe! :)'' :DD
-
battisti
tag
na, en is inkabb radeont vennek, mint ilyeneket - es a taska tenyleg vacakul nez ki.
:O -
marcee
addikt
Az ilyen Budget kategóriás kártyákat inkább adnák egyszál zacsiban, ezeknek az áraknak a 2/3-áért, mindjárt jobban fogyna...
Ez olyan mint a tegnapi (?) MSI 4800 kártya 10 játékkal és majdnem annyiba kerül, mint egy 9700Pro. Komolyan nem értem. :( -
vernyul
tag
Azert a SIS-nek jar egy piros pont a Xrarbe 600 miatt ezzel nem keslekedtek sokat
-
WaterLo
aktív tag
válasz
Satan-Claus #7 üzenetére
Kép alatt a megoldás... :)
-
Satan-Claus
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy ''Ti 4600'' van írva a táska jobb alsó sarkába ''Ti 4800'' helyett? :)
(Tudom, hogy csak a 8x AGP a különbség, de akkor is.) -
klumbik
tag
Hát mitnemondjak az a táska elég bóvlinak néz ki.
-
szesa
senior tag
Ez kb olyan mint amikor egy programot ujbol kiadnak ''gold''-kent, semmi extra csak szep dobozban van, es ingyen letotlheto cuccokat pakolnak melle...raadasul ezert a penzert mar inkabb Atit vennek.
-
Ploszi
senior tag
én se azt írtam, hogy rohanok a boltba, én a hercules-re várok (kanadai licensz alapján:DDD)
-
a Xabre-t a szép színe miatt nem hiszem, hogy érdemes megvenni. :DD ennyi pénzér már van komolyabb alternatíva. (pl Radeon)
-
Agyzuzo
addikt
Szép, de megkésett. Az okos user már ATI-ra költötte a költenivalóját és nem bánta meg. Igaz, aktatáska nem jár hozzá, de a maradék pénzből arra is tellik... :)
Amúgy nem értem minek egy vid. kártyához ilyen táska, ha táska kell akkor azt veszek, ha meg videókártya akkor azt. :P -
Ploszi
senior tag
szépnek szép mindegyik, főleg az a kistáskás :DDD
Aktív témák
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest