- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Warlock_42 #10 üzenetére
szegény buta tervezők, nem jutott ez az eszükbe :P
-
Warlock_42
senior tag
Szvsz aki már scannelt az semmiképpen nem venne ilyet. Az én kis nagyon low-end scannerem simán bevilágítja a szobámat. Arra nem is gondolok mit tenne egy szemmel.
Másrészről akkor sikerül a ''legjobbra'' a scannelés ha nem jut bele külső fény. Szal az vagy ''nagyon másképp'' működik vagy nagyon sehogy nem lesz jó minőségű a scannelt kép. -
nap
addikt
Parasztvakitas. A szo szoros ertelmeben. :D :D :D
-
bzs
tag
''centiről-centire nyomon követhetjük az egész szkennelési folyamatot''
Hehehe, mi a tyúk potrohát követek, ha letakarom egy A/4-es lappal?
Biztos, hogy ezt a zőccséget akartad írni??? -
twollah
nagyúr
Az, hogy jol nez ki, meg nem jelenti azt, hogy megfelel a funkcionak amire kitalaltak.
-
Zsiba
senior tag
Király a design! Ez nekem nagyon tetszik! Úgy is le akarom cserélni a scanneremet :D
-
Den
veterán
jaj, mikor a képet megláttam úgy megörültem hogy egy jó kis tabletpc, erre csak egy szkenner :O
-
Cathfaern
nagyúr
Tényleg jól néz ki, meg minden, de ugyebár a szkenner fénye nem tesz feltétlenül jó dolgokat az ember szemének. Szóval nem biztos, hogy ez annyira jó megoldás :F
-
gericooper
aktív tag
drága,de jól néz ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest