- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
kicsit off egy kérdésem lenne azzal kapcs,hogy le akarom törölni az összes telószámot a telefon memóriájából(W800i) és akkro kér telefonzárat,kdot,de nem tudom mi az:S hol tom megnézni,használati utasításba nem láttam.Vkinek ötlet?? előre is kössz
-
DaveNo1
veterán
nem meglepő, mivel a sony-nvidia kapcsolat ugye létezik a ps sorozatban...ps3ban is nvidia videokareszek lesznek ha jol tudom...vga videofelvétel egyébként már létezik a samsung hires 8 megapixeles telojában (hirtelen nem tudom a nevét de multkor olvastam a paramétereit és nagyon nagyon durva...)
-
DaveNo1
veterán
Egy kérdés...az a-GPS is globális helymeghatározo akar lenni? az nagyon durva lenne
-
AS
félisten
Ezek az infok biztosak ugyanis egy olyan oldal tesztelöje mondta aki minden se-röl tud mindet
elmondta Se 2006-os áugyuit.
De sajna ha öszt mond abol ös is lesz.
A 3d csip azért kell (és végre lesz ) hogy nagy féynképeket, fájlokat gyorsan meg tudja nyitni,
De legjobb hogy ez 3d csip támogatja a VGA video felvételt is.
és persze a 3d csip valodi 3d játékokat is képes lesz elfutatni.
Igen jol mondod a Sony szeretne egyben játékonzolt is... egy az egyben.. -
DaveNo1
veterán
Ez már nagyon durva lenne...GeForce 3D Grafikus vezérlő? mi lesz ez játékkonzol?
ha két kamera akkor tuti 3G-s is...108 gramm meg azt sugalja nem lesz olyan nagydarab...ha ennyi mindent egyhelyre összesüritettek és tényleg igaz ez a pletyka akkor megvan a kövi telom
bár ára tuti horrorisztikus lesz...200 rugo min
-
AS
félisten
Infok más forumrol:
w850:
106.8 x 45.2 x 19.2 mm, 108 gramm
3.2 megapxieles AF kamera (2048x1536) huhaha
1.3 megapxieles előlapi kamera jajjajaaj
2'' QVGA (240 x 320) kijelző + nVidia GoForce 3D grafikus vezérlő ááááááááááá
3G, EDGE és GPRS
3D sztereó hangszórók
a-GPS (juj)
Bluetooth 2.0 sztereó
2006 októbertől lesz kapható(d600 feling)
-
Ricardo
titán
Ha jobban belegondolok, a 6230i topicja is úgy indult hogy nem lehetett tudni hogy mennyire igaz a hír (még a nokia honlapján sem volt semmi).
-
Athos07
senior tag
Na, éppen azon gondolkodtam, hogy az véletlenül nem-e Bog keze
Tehát ugye ilyen telót még nem fogtál?
Nagyon várjuk a - lehetőleg képes - beszámolót.
(Engem SonyEricsson még nem hozott lázba, mint ez a rossz kémfotó!)
szerk.: meg persze az a photoshop-os kép, amit AS belinkelt.
[Szerkesztve] -
AS
félisten
válasz
burgatshow #55 üzenetére
nem,.
-
Ricardo
titán
Ez melyik lesz? -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
burgatshow #50 üzenetére
Megfelelő összegért cserébe bárhova elhúzok
So, konzultáltam a téma szakértőjével, aki talán hamarosan cikkekkel is ellát bennünket, és küldött egy képet a W830 néven is ismert ''Betty'' készülékről. Bár nem teljesen olyan, mint amit én fogdostam, van hasonlóság. Ugyanakkor az a jó, hogy gyakorlatilag bármi lehetett a kezemben, merthogy ugyebár hivatalos kép még semmiről nincsen, ezért a napokban - ha lesz rá módom - akkor megtekintem, hogy milyen cetli figyel az akksi alatt és megosztom. Ha engedik, akkor lesz fotó is, ha nem, akkor rajzolok -
AS
félisten
Elmondom mi várható és igy gondolkozatok!
Jön a W810 1-2 honan belül. aztán jön tavasz végén vagy nyár elején a w830.
És ösze végén meg jön a w850.
Sajnos ez van.. ovatosan a vásárlásal.. -
burgatshow
veterán
Baszki, ezzel a tempóval nem tudom magamat frissen tartani telefonilag.
Egyszerűen hihetlen, elhatároztam, hogy veszek e 800-at, de aztán mikor megjelent ez, hogy nemsokára a boltokban hát nem tudom. Ha ápr. közepe felé megjelenik, akkor ilyenem lesz, 1ébként 800.
Egyébként Bog, nem akarsz elhúzni a jó.....Nagyon irigyellek. Hol lehet jelentkezni a szerkesztői állásra?
-
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Ez kurva nagy tévevés. pénzkereső ember vagyok, és jó munkám is van.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Annak a kornak is megvan a maga szépsége.
Azért ne offoljuk szét a topicot -
-
Athos07
senior tag
Ember! ... ... phuff. Én sem tudtam megfogalmazni szalonképesen, hogy mennyire irigyellek.
De abból, hogy nem láttad nyomát az optikai zoomnak (amit amúgy én személy szerint a mai technikával nem is hiányolok az ilyen kis telókból... attól csak vastag lenne) a többi speckó, amit AS beszúrt okésnak tűnt?
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Ha Bog fel is rakja mindenkép ajánlom hogy a mobilaréna logot azt a telora tegye hogy ne lehesen lopni a képet...
Bár szerintem a Se nem engedi hogy bármiféle képet is kirakjon... -
AS
félisten
Se hatalmas cseles dolgot eszelt ki
Ugyanis megjenik készülék!! Rá kb 2-3 honnap és jön a W830 ami QVGA kijelzös, jobb kékfoga lesz stb más dizájn
Aztán meg várható a k800 3 megapixels Most figyeljetek 2* optikazoomal Igen pletykák azt mondják a se k800 optika zoomos lesz!
Ezen felül 2.0 collos QVGA kjielzövel új menüvel és kezelöfelületel rendelkezik majd.
ja és 3g-s is lesz és csak kicsivel lesz nagyobb mint a k750. -
Racecam
nagyúr
Azt hiszem, mégis csak megvárom!
-
evR
aktív tag
Egyébként tényleg minden elismerésem a MOBILARÉNA-nak! Nem lepődnék meg, ha lenne már közötök mondjuk a P990-hez is...
evRéé -
evR
aktív tag
Jah azt meg ne is részletezzük, hogy a kékfog plusz egy telóban, mondjuk megér egy i jelzést pl: Nokia 6101i
Az EDGE azért szerintem megéri azt a +10-et
Köszönöm!
evRéé
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
Namivan?
jó ez a teló szerintem nagyon király! Ne kössön szerintem abba senki se bele, h. alig van változás a w800i-hez képest! Más gyártók is ezt csinálják... Most van pl: Nokia 6101 ---> Nokia 6103... és csak kékfing..
Itt meg még leglább a design is más...
És nekem nagyon tetszik ez a fekete vs. narancs, a három körgombbal.... A hátlap meg egyszerűen mesés...
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Nem értem, ha valami sikeres, akkor azt miért kell 10x más börrel eladni?!!?? Tudom hogy manapság ez megy, de akkor is marhaság. Ebben a telóban leheletnyivel több újdonság van, de az SE pont azokat a ''piciségeket'' hagyta ki anno a W800-ból, hogy ezt az újat, a kedves júzerek megvegyék. Na jah és máris 2x bevétel....A telefonnak:
Az üzletpolitikához pedig:
-
lajo
senior tag
Ja és mintha azt olvastam volna valahol hogy a kijelzője (már elfelejtettem mekkora felbontás ) de szép nagy!
-
lajo
senior tag
Szerintem ez a feket szín császár!
-
ragazzo
őstag
Elég érdekes ez az utód, nekem sem tetszenek ezek a sárga dizájnelemek.Valahogy megtörik a fekete egyhangúság.A tudása meg nem nagyon érdekel, mert a vodánál nincs EDGE (sajnos).
-
AS
félisten
Akkor nézzük! kinek melyik tetszik jobban?
-
Jégkokó
veterán
Szerintem nekem ami nagyon nem jön be , az a 3 kis kör alaku gomb , nem tudom de szerintem nem nagyon illik ugy az oda.Meg meg lehetett volna ugy oldani, hogy a két szélső rendes gomb legyen és csak a középső meg ilyen kerek.De azt nem értem, hogy ha már sikerült egy ilyen telefont szerezni, akkor miért nem lett gyorsan letesztelve
-
rOwLeY
őstag
Grat!Ejjha nem rossz!A moto V3xel is igy volt h még csak most olvastam a híreket h elkezdték forgalmazni meg ilyesmi mikor a Mobilarénán már teszt volt róla!most meg ez!De a W900-zal is ez volt!Hogy csináljátok?!
GRAT!Minden elismerésem a Mobilarénáé!
Ja és h idetartozót is irjak:
Nekem ez sokkal bejövősebb az elődnél!szebb feketében és jobb a kezelés sztem!De ahogy látom a joy megmaradt v csak a kis középső gomb nagyon kiemelkedik?! -
AS
félisten
válasz
I. Richard #6 üzenetére
Volt?
Még gyártják azért..
-
I. Richard
senior tag
Tetszik ez a telefon! Valahogy mindíg vonzott a fekete-narancs színösszeállítás, de a W900 sztem csúnya volt... nem úgy ez!! -
AS
félisten
Ezel most a csehekek megletek elözve ahogy láttom.
De Eldarnál megint ott van. -
ByB
addikt
Minden elismerésem, hogy megkaparintottatok már egy ilyen fónt, de egy kis photoshopos utómunka nem ártott volna, mert feketét fotózni borzasztóan nehéz!
Sony Ericsson W810i fotótár - [link] -
Ricardo
titán
Jó képek.
-
evR
aktív tag
MInden elismerésem a MOBILARENA-nak!!
-
AS
félisten
Hát nagyon ügyesek vagytok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest