Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Azt hiszem nekiállok és elkészítem ezt a menüt az L7esre. Motorola customizable rulez
Szép, de egyben sovány vigasz, hogy pl. a Motoknál olyan menüd és kinézeted van amilyet csak akarsz, TELJESEN átt lehet szabni, akár a felépítést, belső struktúrát, bármit...Ez a Samsungnál vívmány a Motonál alap. Na ezért soha nem lesz nekem Samsungom -
blueMerle
veterán
Én nem vennék olyan mobilt amelyik nem tud egyszerre rezegni és csöngeni. Lehet benne ezerpixeles optikás húszgigás vinyó is, nem érdekelne, elvégre a legftontosabb az egy telefonnál, hogy az ENGEM szolgáljon úgy ahogy én akarom, nehogymá'n nekem kelljen alkalmazkodni egy telefonhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest