- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
egész pofás, jöhet majd a teszt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ricardo
titán
Ígéretesnek néz ki.
-
blueMerle
veterán
Én nem vennék olyan mobilt amelyik nem tud egyszerre rezegni és csöngeni. Lehet benne ezerpixeles optikás húszgigás vinyó is, nem érdekelne, elvégre a legftontosabb az egy telefonnál, hogy az ENGEM szolgáljon úgy ahogy én akarom, nehogymá'n nekem kelljen alkalmazkodni egy telefonhoz....
-
evR
aktív tag
jogos! én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.. Számomra is nagyon fontos az, hogy amikor ''rámrecseg'' valaki, akkor ezt rezgéssel és hangokkal is tudja egyszerre produkálni.. Samsung-ék szvsz már kezdenek rájönni, hogy az ''EU-fészeknél'' ez domináns.. de tényleg elég sokat nyígunk érte..
A telcsit nagyon várom, a képek és speckók nagyon meggyőzőek és erre rátesz a menü is eléggé.. a kialakítás is tetszik, szép a külcsin! hajrá SAMU!!!
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
-
Athos07
senior tag
Ez AS reszortja, de tudtommal az új fejlesztésű Samuk mind tudják ezt az ''extrát''
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
AS
félisten
Igen uj Fekete samsung menü lesz benne,. teljesn uj lesz ez a Samsung történelmében.
De hogy ilyen korán jön az engem is meglepet.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ragazzo
őstag
Ez a telefon gyönyörű.Klasszikus forma szétcsúsztatható kiadással.Gondolom a tudása sem lesz piskóta.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
-
blueMerle
veterán
Azt hiszem nekiállok és elkészítem ezt a menüt az L7esre. Motorola customizable rulez
Szép, de egyben sovány vigasz, hogy pl. a Motoknál olyan menüd és kinézeted van amilyet csak akarsz, TELJESEN átt lehet szabni, akár a felépítést, belső struktúrát, bármit...Ez a Samsungnál vívmány a Motonál alap. Na ezért soha nem lesz nekem Samsungom -
AS
félisten
válasz blueMerle #15 üzenetére
Ami jó azt nem kel átszabni.
Samsung minden ikont mügondal dolgoz ki, elenben többi gyárto mindig unalmas ikonokal ábrákat használ.
Vagyis a keleti gyártok adnak a menü szépsére.
Ez d870
Pl jó pl-da ez kép: szuper igényes kidolgozás amikor tárcsázunk, ilyet nem lehet potolni.
Persze közben minden animálva van mintha te irnál tolal! na ilyen csinálj a motoval
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ricardo
titán
Jól néz ki, nekem is tetszik
Viszont a teljes testreszabhatóság annyiban jobb, hogy olyan amilyet akarok.
Akármilyen igényes valami, tuti van olyan akinek nem tetszik. A szépség relatív. Ha valakinek nem tetszik az alap menü (bármennyire igényes) akkor változtassa meg magának. Ez a lehetőség nagyon jó dolog. Ennek ellenére a Moto-nak is megvannak a sajátos dolgai, ami lehet hogy másnak nem jön be. Ezért jó hogy nem csak egy gyártó van
Nekem bejön ez a Samu. -
ragazzo
őstag
Mindenképpen fejlődniük kell a szoftverfejlesztőknek, mert csak így lehet megtartani a Samsung fanokat vagy újakat szerezni. De azért igazán megoldhatnák már az együtt csengést meg rezgést.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
legiaap
félisten
Nem tudom miért olyan fontos,hogy együtt rezegjen és csengjen.
Szerintem abszolút nem egy fontos és elsődleges szempont.
Ha olyan helyen vagy ahol nem zvara senkit a csengőhang akkor had szóljan,ha mondjuk suliba vagy színházba vagy akkor rezgőreteszed és kész.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az jobb lenne,ha inkább itt a Samsungnál is adnának a tellához mem. kártyát
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ricardo
titán
Pl: Azért mert ha hazaérek és lerakom a telefont a szobába, aztán kimegyek a konyhába( teló benn az ágyon), Akkor hiába rezeg elsőre, és mire csörögni kezd+ beérek a másik leteszi. Nem tartana semibe beletenni, és ha valakinek kell az beállítja, akinek nem az nem. Sokaknak nem fontos, de sokan emiatt nem vesznek Samsungot.
-
BusyChild
tag
mikor lesz kaphato vegre?
-
orbano
félisten
jól néz ki, de akkor lenne igazán jó (nekem), ha az alsó rész vastagságában lenne az egész (jójó, tom ez durva maximalizmus, de ugy jobban nezne ki a kepen sztem)
[Szerkesztve]A vér nem válik VAZZE!™
-
burgatshow
veterán
Kérdés: ennél se lesz képes az mp3 lejátszó arra, hogy a háttérben fusson? Mert ha igen, akkor a wishlist-ről repül nálam a 6280-as..
-
AS
félisten
válasz burgatshow #29 üzenetére
Igen fut.
na repülhet.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz burgatshow #29 üzenetére
esetleg ajánlom ezt
ez rezeg csöng egyszere és profilok is vannak
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Megérkezet a sajtó szöveg.
Nagyon ügy tünik hogy hivatalosan is kapható lesz magyaroszágon
tt az új divattelefon a Samsungtól: SGH-E900!
– A Samsung Electronics az európai piacon is bemutatja legújabb szétcsúsztatható, divatőrülteknek szánt telefonját, az E900-at. Az új divattelefon kifinomult formájával és sokoldalú funkcióival egyből ámulatba ejti a felhasználókat. Az E900-as fekete és tiszta kéttónusú színben lesz kapható, ami még jobban felhívja majd a figyelmet stílusos megjelenésére. A készülék stílusos design-ja és művészi részei kiváló kiegészítői a telefon egyszerű és elegáns megjelenésének.
Az E900-at süllyesztett, érintésérzékelő vezérlőgombjainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően egyszerűségre és kényelemre tervezték. A telefon érdekessége, hogy vezérlőgombjai úgy készültek, hogy zenemódról könnyedén átválthatunk beszélgetésre. A középen elhelyezkedő navigációs billentyűzet elegáns, hűvös megjelenést kölcsönöz a telefonnak, leegyszerűsítve ezzel a kezelhetőségét.
Az E900-as vezérlőfelülete szintén az egyszerűséget és a kényelmet tükrözi, a telefon vékony és fényezett felülete elfedi a kiálló gombokat. Ezért is jellemzi a készüléket minimalista design. A telefonban debütál a „Black UI” opció, amely a főmenü alpontjait vastag betűkkel jeleníti meg, így a böngészés során igazán hasznos számunkra. Az ikonokat a kifinomult ízlés és egyszerűség jellemzi, a fekete vagy fehér háttéren a megvastagított színek segítik a felhasználó könnyebb hozzáférését a menükhöz.
Az E900 elegáns külsőjét a fényes és matt fekete kombinációjának köszönheti, a gombokon lévő két függőleges fémes vonal csak fokozza ezt az érzést. A Samsung új telefonja 93 x 45 x 16,5 mm-es méretével és mindössze 93 grammos tömegével igazán modern benyomást kelt. Az E900 háromsávos, EDGE támogatással is rendelkezik, 2 megapixeles beépített kamerája videó felvételre kiválóan alkalmas. A készülék sokoldalúságáról Bluetooth és USB kompatibilitása valamint 262 144 színű TFT LCD kijelző is gondoskodik, sőt a felhasználó élő 3D üzenetet küldhet, valamint mp3 lejátszó és videohívás opció áll rendelkezésére. A rengeteg adat tárolását pedig jelentősen bővíteni lehet microSD kártyával.
„A Samsung mindig arra törekszik, hogy megtalálja az egyensúlyt a design és a technológia között. A vállalat új, vékony E900-as modellje a legjobb példa erre a filozófiára. Az E900 tökéletesen egyesíti a legújabb technológiát a mobil felhasználók igényeivel: egyszerű és vékony.”- mondta Kitae Lee, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának elnöke.
Az E900-ast májusban vezetik be az európai és orosz piacra.
SGH-E900 specifikációk
* EDGE / GPRS / GSM / (900/1800/1900 MHz)
* Beépített 2 megapixeles kamera
* 262 144 színű belső TFT LCD (240x320)
* Videó-felvétel és videó-üzenetküldés (MPEG 4/H.263)
* MP3/ AAC / ACC+ / AAC+ (e)/WMA lejátszás
* 80 MB beépített memória, bővíthető külső memória (microSD)
* Bluetooth / USB
* Fájlnézegető/TV-kimenet
* 93 x 45 x 16,5 mm
* 93 g
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BusyChild
tag
Hat nemis tom melyiket szeressem
e900 es a d870 is bejon...mondjuk valszeg az e900 megfizethetobb kategoria lesz
AS: az aksi uzemidejerol nem tudsz vmit? -
AS
félisten
-
BusyChild
tag
lassan johetne mar vmi review..
-
AS
félisten
Egy uj képem van!
igy néz ki telo ha nics használva:Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BusyChild
tag
lenyugozo
kivancsi vagyok mennyire lesznek erzekenyek azok az erintogombok..mar honap kozepe van es sehol egy review vagy vmi
[Szerkesztve] -
legiaap
félisten
Nagyon szép és stílusos telefon.
''Szinte nincs rajta semmi mégis elegánsan fel van öltöztetve''
Egy ilyen nagyon jól mutatna egy szép öltöny mellett.
[link]
Szépen kidolgozott billentyűzet.A menüje is más mint a D600-nál és első ránézésre nem olyan szép,mégis az egyszerűség az ami rabul ejti az embert mikor ezt a telót meglátja.
[link]
És ennél is ez a feketés menű stílus van.
SZÉP!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AS
félisten
Pedig ez a jövő, LG kezedte, Samsung is belevágot, és majd többi gyártó is.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
(An)Dante
őstag
A Nokiának is voltak hasonló protói, de van velük egy iszonyat nagy gond: sajnos sok esetben véletlenül is hozzáértsz, és olyankor sok a téves bevitel.. Én a magam részéről világ életemben utáltam a határozott nyomáspont nelküli billentyűzeteket..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
AS
félisten
Volt egy Magyar teszt az LG Csokimobilrol,
és azt irja a tesztelő hogy csak megszokás kérdése.
idézet:
'' Az érintőgombok kezelése némi megszokást igényel, vigyázni kell, hogy elkerüljük az óvatlan lenyomásokat, de idővel megy minden, mint a karikacsapás''Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest