- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Technical White Paper on IBM's Active Protection System
Bővebben: link
Saját T41-es notimban teszteltem. Van Real-time Status ablak. Külön opció vonatozás és autózás helyzetre, érzékenység állítás stb.. Ha elkezdem billegtetni felemelve a notit, már jelzi is, hogy leáll a vinyó (jelenleg egy Toshiba HDD). Ezt hallom is, mert kikapcsol a vinyó. Majd később újra felpörög. -
Tamtam
csendes tag
Értem én...
Az egész onnan indult, hogy ''az adatok védelméről beépített mozgásérzékelő gondoskodik''. Nekem a gondoskodik szó erős. Az is maradt eddig, mert nem vagyok meggyőzve, hogy a cikk írójának nem inkább ''megpróbál'' , vagy ''talán segít- talán nem'' vagy valami hasonló formulát kellett volna használnia. Ha ezt az Apple állítja saját termékéről, akkor meg egyenesen nevetséges. Aki nem gondol bele, simán továbbolvassa, de nekem ez nagyon fellengzős dumának tűnt.
Más oldalról, ha ''régi'', már elterjedt technika, (nemtom az én notimban van-e, de nem érdekel, én vigyázok rá) akkor minek kiemelni, hangsúlyozni. Nem egy ultra biztos megoldás, hiszen ''csak'' a szabadeséstől, és annak a merevlemezben bekövetkező, a fejek és a lemezek közötti sérülés elkerülése ellen véd, mástól nem. Attól még maga a merevlemez (és a gép többi része, ami szintén vezethet adatvesztéshez) fizikailag sérülhet! -
Tamtam
csendes tag
Az autós dolgot még, nehezen bár, de el tudom fogadni. A mechanika gyorsaságára lennék kiváncsi különben. Ha ''viszonylag'' kicsit esik szegény, akkor már be kapcsol el a levédés? (Ennek látom értelmét, bár akkor meg használni nem lehet utazás közben. A magyar utak köztudottan ...) De a cikk olvasása közben inkább egy asztalt képzelek el, amiről ha leesik, pl. nyitott állapotban a gép, akkor szerintem nagyobb kár is történhet, mint egy merevlemez, (+ ami rajta van).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest