- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Az AC mindig tuti
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #26 üzenetére
2x8 (hátul) 1x92 v. 120 (elöl) - nekem ez az átlag ház. Na, de részemről zártam a vitát, az én házam az én váram
gondolom, te sem ma kezdted, az én kezeim között volt már mindenféle ház (nonametől Lianig), és az AC PRO-ja szerintem ott van a felsők között. Nem egy hangosabb (gyári cuccokkal, a barkácsolás nem ér
[Chief., Thermalt., Antec] házat raktam már össze
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
pontosan egy pár van
hátul + a táp
-
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #21 üzenetére
Lehet. Előtte Foxconn 349 volt, abban minden érték kb. 10-15 fokkal volt több. És mellesleg az 1-2-3 plusz ventinek hangja is van
Van 1 Antec 6500 ház is, kb. uilyen konfig, fokok kb. 5-6 fokkal többek. Szóval amikor (game) 4 GHz-en fut a procko, es a VGA-n kivul semmi sem megy 45-50 fok felé, hangtalnul az szerintem jóó
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #17 üzenetére
a meleg levegő nem felfelé száll
-
wwhy
veterán
Na végre
nekem ilyen házam van, T4-es (T2-t akartam, de sajnos elfogyott) Tehát az alábbiak tapasztalatok
1. P4 640-es 3,8-on idle 30-32 fok, játék alatt: 38-42. Celsius (hűtő: AC Freezer 7 Pro)
2. por nagyon kevés van benne, pedig a panelhézagon és a régi vetemedett ablakokon keresztül jöb be elég
3. halk csak a VGA Zalman hűtője halltszik ki, de most már az se,m ert potméterrel szabályzom. Hőmérséklet: 40-46 fok idle, játék alatt 52-58 fok
4. HDD: 36-44 fok, attól függ mit nyomatok épp.
Kérdésekre szívesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest