- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
bolondember #66 üzenetére
azért valjuk be 30 rugóért már van joban felszerelt s939-es SLI-s lap /asus a8n sli/
az szvsz jobban megéri akkor -
HERR Z
veterán
válasz
bolondember #59 üzenetére
jah fincsi lap, jó eredményekkel
posta ellen meg ott a vonat...bécsbe kimész és megveszed...ott azért bőven lehet kapni -
HERR Z
veterán
válasz
bolondember #57 üzenetére
talán expert...és posta ami behozza
Jah a lap tesztje:Bővebben: link
Enjoy -
-
HERR Z
veterán
most ahogy így újra átfutottam az eredményeket láttam, hogy annyira nem jó ez az agp+pci-e crossfire mint a 2 pci-e...tehát így ''csak'' SLI szintű a teljesítményjavulás.
Amúgy ez a TripleGraphic ez elég komoly, matrox szintén triple kártyákkal..........nem 6 hanem 8-9 moncsi lenne az alsó képen -
HERR Z
veterán
anno valami japó oldalon próbálták ki, egy kis driverhack-kel de ment, szinte ugyanazzal a tempóval mint ha 2 pci-e -es karival csinálták volna.Ugyanazon az oldalon volt ahol X700-at x600-at is crossfire-re bírtak.....talán a crossfire bejelentő hír topicjában volt linkelve, de erre nem emléxem pontosan
Az ULi referencialapjával csinálták a tesztet
láttam én is, már ramirisre épülő kiskerlistákon...azért 15+fá-ért se olyan szörnyű
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
hát nemtom OCw-s és anandos cikk szerintem nem ad okot hogy úgy tűnjön hogy trutty, főleg ha azt nézzük hogy asrock ára lesz/11+fa maxx/meg azért az agp+pci-e crossfirebe kötve lehetőség se tűnik rossznak, ergo az egyik legolcsóbb ilyen lap lehet
új generációs ATi chipek meg majd megmondják van-e jövője az agpnek vagy már tényleg ideje lesz cserélni -
HERR Z
veterán
igaz 20k-ba kerül a PCI-E-es S754-es lapok legtöbbje
de én nem is pci-e -et vágnék egy kis sempi alá hanem agp-t....erős vga abba is van, ha netán megnőne az étvágya /pénztárcája/ akkor is tud pl x850xt-t venni
Amúgy Esmein húzta a 2600+-át 8*280 körülig egy újonnan 10k-s Asrock lappal
És lesz asrock pci-e -es lap is időval /akár uli pci-e+agp kombós is/ -
HERR Z
veterán
válasz
Szten Márs #13 üzenetére
igen így már nincs mibe belekötni
64-bites Sempron teszt lesz valamikor?Nem a 64bites tudás érdekel annyira sokkal inkább az E6 stepping tudása és tuningpotenciálja S754-ben -
HERR Z
veterán
válasz
janpotocki #11 üzenetére
akkor jön a 9-es hsz
igaz az emberekbennél a gyártó is számol hülyeség és menőzési vágy faktorral így sokak számára vonzó lehet, hogy menőzzenek spanok előtt
de tartom magamat ahoz hogy kisebb sempikhez/9-es szorzó alatt/ 15k-nál drágább lapot felesleges venni -
HERR Z
veterán
válasz
tjhooker464 #7 üzenetére
szerinted akinek annyi dellája van, hogy megvegyen egy Sempron 2600+ -ot 12k-ért fog vga-ra 2*20k-t áldozni úgy hogy a második kari teljesítménye még csak nem is 100%?Nem.Illetve nemsokan fognak rohanni egy 30k körüli lapért hogy júj SLI dejó de sajna nincs píz CPU-ra....háromszorhamarabb vesz egy SLI nélkül ugyanennyit tudó giga/dfi/msi lapot és belevesz egy 3000+ -t és egy 6600gt-t mondjuk
Amúgy meg 2600+ -t ha van megfelelő alaplap eléggé meglehet cibálni és akkor már nincs cpu limit /kiskaris sli konfig esetén/ -
HERR Z
veterán
a hír kicsit azért túloz-sőt-
Mi a répát képrel azzal hogy egy 6600 Le cpu limites lesz?Akkor az S939-be is az lesz...kicsit túl van lihegve ez a S754=szar téma, nembeszélve hogy létezik ugye S754 3400/3700+ ami asztali, és még mindig rendesen odavág sok-sok s939-es cpunak...és nembeszéltünk még a tuningról a mobil 4000+ -ról stb....szal no comment
A lap maga.....ócsó...25-30knál nemhiszem hogy több lesz..mert sajna szar hangcucc van rajta, nincs rajta firewire /bónusz sata se de ez most a legkevesebb 4 is elég/Amúgy jó lap lenne de ezek a hiányosságok miatt nálam még mindig a neo3 a nyerő.../tervben/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest