Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szerencsére, TE egyedi eset vagy, viszont az igényeid jellemzően hasonlít egy vállalati elvárásokhoz. Szerencsére azomban egy átlag usernek otthon elég egy NF4-s lapocska, bár, sajna nem tudom, mit értesz az IDE vezérlő problémán (tudom, hogy igazad van, csak a hátteret nem ismerem).

-
Én sem értem, hogy mit szarozik az AMD ennyit ezen? Gyártson csipszetet is! De ne olyat, mint múltkori, hanem normálisat. Nem is értem, hogy miért hagyott fel a fejlesztésével, amikor az Intel betegre keresi magát ezen is...
Valamit javított a helyzeten az integrált memóriavzérlő, de akkor sem az igazi...
Engem is ez tart vissza igazán az AMD-től, hogy nem lehet tuti alaplapot szerválni opteronhoz. A xeonok mellé kipróbálnék egy dual opteronos cuccot, de egyrészt elég drága, másrészt a csipszet...
Új hozzászólás Aktív témák
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi