- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem figyeltem. Alapból a barebone hűtőkből indultam ki. Majdnem ugyanígy néznek ki, de mögöttük van egy venti. A hő ugyebár alapesetben felfelé száll, nem hátra kifelé... Tehát azért ez a szöveg az ati részéről... Ráadásul tutira minden házon van ott egy ventihely?
A második részére: Igen, én is ezt akartam sugallni az előző megoldással kapcsolatban, amelyet annyira nagyra tartott az Abit.
[Szerkesztve] -
(Outside Thermal Exhaust System)
Mitől lesz ez otside? Kellene elé vagy mögé egy venti hozzá. Magától nem fog kiszállni a hő. Megint csak parasztvakítás.
Ráadásul most megint nem kell hűteni a tápáramköröket OTES-sel. Tehát az előző rendszer is parasztvakítás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest