- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Tudod mi az a jobb kártya? Nem azt jelenti, hogy pusztán gyorsabb 3D-ben!
Egy ati rage pro és egy tnt képmínőségét nem lehet összehasonlítani.''
Ahhha...
1. Mint említettem, a cégnél ilyen kártyát használtam, évekig. A képminőség, mint olyan, egyrészt szubjektív (a teljesítmény meg _nem_!), másrészt max. egy noname TNT(2)-vel összehasonlítva jobb az Ati Rage (olyan van a netes gépben), egy _márkással_ összehasonlítva a különbség elhanyagolható.
2. Akkor mégis, milyen kitételre használjuk a ''jobb'' kifejezést?!? Amíg a leggyorsabb kártya cím birtokosa volt az nV, az Atisok éltek ezzel a nehezen megfogható, sovány vegasszal, hogy ''deszebbaképe...'' Most egy kicsit fordult a helyzet: viszont a ''128 bit kontra 96 bit'' miatt sokak szerint az nV-nek van szebb képe... Akkor most melyik a ''jobb''?!?
3. Bírom, amilyen stílusban beszólsz embereknek (pl. DcsabaS-ra gondolok). Ha én összekeverném a MS és a SS alapú anti-aliasingot, akkor egy darabig csöndben maradnék - vga ügyben legalábbis... -
Egon
nagyúr
''Elég szomorú, hogy neked minden hozzászólásban le kell ugatni az ATi-t és az AMD-t.''
Úgy vélem, hogy egyrészt a hozzászólásaimnak csak kisebb százaléka flame, mint pl. segítségnyújtás, másrészt nem pont te vagy az, akitől bármiféle kritikát is elfogadnék - ahhoz előbb a saját házad táján kellene söprögetned (_én_ pölö nem mentem be egy olyan topicba sem, ahol Atit árultak, lefikázni keményen a cuccost...).
Egy igen szélsőséges hozzászólásra reagáltam, ami rajtam kívül még vagy féltucat embert hozzászólásra késztetett. Ezen túlmenően leírtam a véleményemet az alapkérdésről is - és nem emlékszem hogy dícsértem volna az eset kapcsán az nV-t. Talán olvasd el mégegyszer.
Ezen túlmenően, a magam részéről örülök, hogy neked bevált a váltás. Ettől függetlenül, _én_ biztos nem fikáznám le a korábban (valszeg) megelégedéssel használt termékek gyártóit (legalábbis amennyire te szoktad az nV-t), hiszen ezzel magadat is minősíted (''kiazahülyeakiilyetvesz?!?''). -
Egon
nagyúr
''A lényeg hogy az ATI mindig is jobb kártyákat gyártott. ''
Khm... Nézz meg egy Ati Rage Pro-t (1 vagy 2, tökmindegy), és rájössz... A cégnél volt az egyik gépben, teszteltük. Hasonló körülmények között (CPU, RAM stb.) kb. a _tizedét_ produkálta 3DMark99-ben (akkor még az volt), mint egy Riva128 (!!!), és a TNT idején jött ki... No comment...
A Radeon megjelenéséig az Ati a béka s*gge alatt volt párszáz méterrel a 3D-gyorsítók terén (volt 3dfx, Matrox, S3, és a futottak még kategória _után_ Ati...), míg az nV a kezdetektől jelen volt és van is (egyedüliként...).
''Egy normál összehasonlítás akkor lenne reális, ha pl egy fizikailag 2000 (2400+) Amd-t egy 2000 -es Intel -el mérnének össze. ''
Nos, először is: az AMD a s*ggét verné a földhöz örömében, ha el tudnák érni azt az órajelet, ahol az Intel tart. Mivel más utat választottak (az AMD végre nem az Intelről koppint, hanem az Alpha-ról: úgy látszik saját kútfőből nem megy...:( Amikor a marketing kerül előtérbe, akkor ilyen dolgok születnek. Csalódtam az nV-ben. Viszont gyorsan megjegyzem: az Ati ezt anno a Q3-engine-t használó gamékkal csinálta meg: nagyobb sebesség, lényegesen rondább látvány... A különbség annyi, hogy ott játék szivatott meg, és nem egy tesztprogram... Az is legalább ennyire aljas húzás volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest